Elektriker Vanløse

De Grønne Elektrikere er en autoriseret el installatør i nærheden af Vanløse. Vi tilbyder faglig rådgivning, montering, udskiftning, reparation og opsætning af el installationer og el anlæg, der understøtter den grønne omstilling.

De Grønne Elektrikere har stor erfaring fra el branchen, og vi er specialister i alle former for el opgaver som bl.a. solceller, bevægelsessensorer og ladestandere til elbiler. Vi er grønne, prisbevidste og autoriseret, også arbejde vi for  verdensmålene!

Ønsket om et grønnere elektrikerfirma opstod i forbindelse med den meget aktuelle klima- og miljøproblematik. Hos De Grønne Elektrikere udfører vi alt inden for el opgaver samtidig med, at vi har øje for el installationer, der bidrager til en grønnere hverdag.

Vi giver vejledning til vores private kunder i forbindelse med deres el installation, og tager altid højde for kvalitet og fremtidssikring. Vi er en billig elektriker i Vanløse, som gerne vil tilbyde dig kvalitetsløsninger til konkurrencedygtige priser, der passer lige netop til dine ønsker og el opgave.

Vi skræddersyer en optimal løsning til dig, så tøv endelig ikke med at kontakte De Grønne Elektrikere nær Vanløse for en snak og et uforpligtende tilbud.

Professionel elektriker nær Vanløse

Hos De Grønne Elektrikere har vi mange års erfaring inden for alle slags løsninger, herunder el eftersyn, el arbejde og el udskiftning. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, og vi servicerer, monterer og installerer løsninger af høj kvalitet til en skarp pris.

Hos os er det dine behov og ønsker, som er i fokus, og vi vægter højt, at installationen skal være nem og overskueligt for dig, så derfor står vi altid klar til at svare på dine spørgsmål, rådgive eller vejlede dig. Vi lægger stor vægt på kvalitet, et højt serviceniveau og faglighed.

Vi er autoriserede el installatører og vi er medlem af  Tekniq. Det er din sikkerhed og tryghed for at arbejdet udføres ordentligt.

Fra vores base i Rødovre kører vores dygtige elektrikere hver dag ud og servicerer i alle bydel, der betegnes som København og omegn, heriblandt Vanløse,  RødovreHerlevHvidovreValbyKøbenhavn K, Vesterbro,  Nørrebro, Østerbro, Frederiksberg, Amager og Sydhavnen.

Vores montører erfarne, engagerede og med et højt serviceniveau. Udover at udfører et ordentlig og professionelt stykke arbejde er de også med til, at sikre dig en stor sikkerhed og professionel rådgivning gennem hele installationen.

Vi gør altid vores bedste for at sikre vores kunder den bedste oplevelse, og vi prioriterer højt at være omgængelige og omstillingsparate, og vores montører er altid klar til at samarbejde med dig om, hvilken løsning bedste passer til dig og dine behov. Ingen installationer er 100% ens og det tager vi selvfølgelig højde for.

Vi er et elektrikerfirma i øjenhøjde, og vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål, og skræddersy en løsning til dig. Vi stiller vores ekspertise til rådighed, og vores vision er at være din foretrukne elinstallatør med fokus på grønne løsninger i Vanløse og resten af Storkøbenhavn.

Vi går ikke før opgaven er løst, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud på et el tjek samt få en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Autoriseret elektriker med mange kompetenceområder

Vi servicerer, monterer og installerer alt indenfor el arbejde af høj kvalitet til private, boligforeninger og virksomheder. Vi er specialister i grønne løsninger, og vi rådgiver gerne i løsninger og fremtidssikring, som man kan få glæde af langt ude i fremtiden.

Vi er autoriseret elinstallatør, og derfor kan du også regne med, at arbejdet udføres ordentlig og professionelt.

Vi har fokus på kvalitet og holdbarhed og udover traditionelt el arbejde udfører vi bl.a. også følgende elinstallationer:

Vi er prisbevidste og vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og ingen skjulte priser, så du ved hvad du betaler for. Vores mål er at udfører elinstallationer af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris.

Du kan læse mere om vores priser på vores prisside her:  https://degroenneelektrikere.dk/priser/, og du er altid velkommen til at give os et ring og høre mere om vores el service.

Lokal elektriker med dit behov i fokus

Hos De Grønne Elektrikere er vi med dig hele vejen. Vi skræddersyer løsninger der passer 100% til dine behov og ønsker til en skarp pris.

Vi går ikke før alt fungerer, og rydder selvfølgelig pænt op efter os. Da vi er et elektrikerfirma med et grønt fokus, tilstræber vi os også at indkøbe så grønt som muligt til de valgte løsninger.

Til alle vores intelligente installationer bruger vi materialer af høj kvalitet. Materialerne som vi bruger til din installation, er primært dansk og europæisk produceret.

Vi bruger materialer af ordentlig kvalitet, så man i højere grad kan reparere og genanvende fremfor at kassere. Vi går højt op i at tilbyde energirigtige og klimasmarte løsninger, både til stor glæde for vores kunder men også for miljøet.

Grøn og pålidelig elektriker nær Vanløse

Vores logo er grønt, og med dette følger et ansvar. Hos De Grønne Elektrikere har vi fokus på miljøet, da vi mener at man som virksomhed har et socialt ansvar.

Som virksomhed vil vi gerne mindske vores klimaaftryk og bidrage positivt til miljøet. Derfor arbejder vi løbende på at blive mere ansvarlig som virksomhed.

Vi har fokus på løsninger, der understøtter den grønne omstillinger, og et arbejde med verdensmålene er også blevet en del af hverdagen. Vi har fokus på korrekt håndtering af vores affald og spildprodukter og ser i høj grad mod genanvendelse fremfor udsmidning.

Vi kigger hele tiden efter nye måder hvorpå vi kan blive bedre, og blive endnu grønnere. Så kontakt De Grønne Elektrikere på telefonnummer 70 27 13 33 eller e mail  info@dgel.dk, din lokale elektriker nær Vanløse med det grønne fokus.