Eletriker Østerbro

Som din foretrukne elektriker i Østerbro-området, stræber vi hos De Grønne Elektrikere altid efter at levere den bedste service og højeste kvalitet på alle former for el installationer og el opgaver. Uanset om du har brug for hjælp til installation af nye stikkontakter, opsætning af belysning eller større el opgaver, er vi her for at assistere dig med vores ekspertise og erfaring.

Vi er stolte af at kunne tilbyde miljøvenlige løsninger, der ikke kun er gode for planeten, men også for din pengepung. Vores grønne løsninger er designet til at være energieffektive og holdbare, så du kan nyde godt af dem i mange år frem.

Vælg De Grønne Elektrikere som din foretrukne elektriker i Østerbro-området, og oplev forskellen, når det kommer til kvalitet, service og miljøvenlighed. Vi glæder os til at hjælpe dig med din næste el installation eller el opgave. Kontakt os i dag på telefon 70 27 13 33 eller email  info@dgel.dk for et uforpligtende tilbud.

Erfaren elektriker nær Østerbro

Hos De Grønne Elektriker er vi en autoriseret elektriker og elinstallatør, og vi tilbyder en bred vifte af løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi er specialister i grønne løsninger, og vi er stolte af, at kunne tilbyde professionelle installationer til private forbrugere og erhvervskunder på og omkring Østerbro.

Vi har adresse i Rødovre, og vi servicerer vores kunder i hele København og de nærliggende byer som Vanløse, Valby, Vesterbro og resten af Storkøbenhavn.

Hos De Grønne Elektrikere har vi fokus på dine behov. Vi vil gerne være din foretrukne lokale elektriker på Østerbro, med fokus på høj kvalitet, god service og et solidt håndværk. Vi er medlem af Tekniq, så du er sikret en autoriseret elinstallatør, der udfører kvalitetsarbejde og sikre, at alle elopgaver udføres korrekt.

Vi ved, at el installationerne i dit hjem eller din virksomhed er en vigtig del af hverdagen, og vi stræber altid efter at levere den bedste el service. Vores team af dygtige elektrikere er klar til at tage sig af alle dine elopgaver – store som små. Med vores erfaring og ekspertise inden for energioptimering kan vi også hjælpe dig med at spare penge på din elregning, samtidig med at vi bidrager til en grønnere planet.

Så hvis du er på udkig efter en autoriseret elektriker på Østerbro (København Ø), der kan håndtere dine el installationer, så er De Grønne Elektrikere det rette valg for dig.

Vi fikser dine elinstallationer

Hos De Grønne Elektrikere servicerer, monterer og installerer vi alt indenfor el til private, boligselskaber og virksomheder. Vi er din fortrukne elektriker i Østerbro-området, med et stærkt grønt fokus og er specialister i grønne løsninger.

Vi tilbyder eltjek, hvor vores erfarne montører gennemgår dine installationer for at sikre, at alt er i topstand. Dette sikrer dig et sikkert og effektivt elsystem, der lever op til alle krav og standarder. Vi skifter også gamle og slidte stikkontakter og sørger for, at dine installationer er opdaterede og funktionelle.

I alt vores arbejde har vi fokus på høj kvalitet, holdbarhed og fremtidssikring, så vi sikrer vedvarende energiløsninger.

Vi udfører alt el arbejde og følgende løsninger som elektrikerfirma nær Østerbro: 

De Grønne Elektrikere er prisbevidste! Hos os ved du som kunde, hvad du betaler for. Vores priser er skarpe og konkurrencedygtige med ingen skjulte gebyrer. Vi skræddersyer altid tilbud, der sikrer, at du får den bedst mulige løsning. Du kan læse meget mere om vores priser på vores prisliste her.

Autoriseret elektriker med fokus på dine behov

Vores dygtige og autorieseret elinstallatøre er altid klar til at give dig grundig rådgivning og vejledning, så du får det bedste resultat i forbindelse med din installation. Hos De Grønne Elektrikere er vi omstillingsparate, og yder altid vores bedste for at levere et professionelt stykke håndværk og sikre at du får det bedste resultat. 

Vi møder vores kunder i øjenhøjde, og vi er med fra start til slut. Til vores installationer bruger vi materialer og høj kvalitet og holdbarhed for at fremtidssikre dine installationer, så det i højere grad er muligt at genanvende og reparere fremfor at kassere. Vores indkøbte materialer er primært dansk og europæisk produceret.

Grønne el løsninger nær Østerbro

Vores logo er grønt, og med dette følger et ansvar. Hos De Grønne Elektrikere har vi fokus på vores sociale og miljømæssige ansvar, og vi arbejder hver dag på at nedsætte vores miljømæssige aftryk. 

Vi arbejder målrettet på at finde nye og grønnere tiltag, og vi har specialiseret os i mere miljøvenlige løsninger, som ladestandere til elbiler og solcelleanlæg, så vi kan tilbyde vores kunde mere energirigtige ydelser. 

Som autoriserede elektrikere og elinstallatør arbejder vi hele tiden på at blive bedre. Vi vil gerne være dit grønne valg af elektriker, og tilbyde løsninger, som du kan få glæde af langt ude i fremtiden. 

Hvis du er interesseret grønne elinstallationer nær Østerbro, er du velkommen til at kontakte os i dag på telefon 70 27 13 33 eller email  info@dgel.dk  for at høre mere og et uforpligtende tilbud.