Elektriker Herlev

De Grønne Elektrikere er din lokale elektriker i Herlev. Vi er en autoriseret el-installatør og autoriseret elektriker med et grønt og bæredygtigt fokus.

Vi lægger vægt på klimasmarte el-installationer og løsninger, der understøtter den grønne omstilling i Herlev og hele Storkøbenhavn. Hos De Grønne Elektrikere er vi grønne, prisbevidste og autoriserede.

Firmaet har mange års erfaring, og vi er glade for at kunne levere mange forskellige former for el service. Særligt er vi specialister i en bred vifte af grønne løsninger heriblandt solceller, el-installation af lade standere til elbiler og andet energieffektivt kvalitetsarbejde.

Hos De Grønne Elektrikere i Herlev fylder miljøet meget i vores hverdag. Det er vigtigt, at man handler ansvarligt overfor miljøet, og vi arbejder hver dag på at blive mere ansvarlige som el-installatør.

Vi arbejder med  bæredygtighed og  verdensmålene, og vi stræber efter de mest klimasmarte løsninger og ydelser, både til vores privat- og erhvervskunder.

Søger du en erfaren elektriker til dine el-opgaver, der har specialiseret sig i grønne løsninger? Så kontakt De Grønne Elektrikere på telefon 70 27 13 33 eller på e mail  info@dgel.dk.

BESTIL EN GRØN ELEKTRIKER

Din autoriseret elektriker i Herlev

Hos De Grønne Elektrikere er vi autoriseret elektriker og el-installatør, der udfører og servicerer alt indenfor el anlæg og belysning. Vi har mange års erfaring, og dermed stor ekspertise i el-installationer.

Hos os er du garanteret en erfaren og professionel elektriker og el-installatør, og vi har altid fokus på, at sikre dig en kvalitetssikret elinstallation. Vi er medlem af  Tekniq Garanti, og vores medlemskab er din ekstra sikkerhed for, at din el opgave udføres ordentligt efter de gældende regler.

Vi har adresse i Rødovre, og herfra kører vores dygtige montører hver dag ud og servicerer i Herlev, RødovreHvidovre, BrøndbyNørrebroVanløseKøbenhavn K, AmagerValby og resten af Storkøbenhavn.

Vores dygtige elektrikere sørger altid for, at udfører et professionelt stykke kvalitetsarbejde. De er erfarne og kvalitetsbevidste, og er med til at sikre dig stor sikkerhed gennem hele forløbet.

Hos De Grønne Elektrikere er effektiviteten og korte leveringstider altid i fokus, og vi gør vores bedste for at give vores kunder den bedste oplevelse. Vi vægter højt, at vores montører er omgængelige og omstillingsparate, så de er klar til at samarbejde med dig om, hvilken løsning, der bedst egner sig til dine behov og ønsker.

Vores elektrikere møder dig i øjenhøjde, og vi står altid klar til at hjælpe med vejledning, eller til at besvare eventuelle spørgsmål, du måtte have i forbindelse med dine opgaver. Vi er klar til at rådgive omkring forskellige el muligheder som f.eks. lade standere til elbiler og solcelleanlæg – og vi skræddersyer herefter en løsning til dig.

Hos De Grønne Elektrikere udfører vi dine opgaver professionelt og effektivt, og vi går ikke før alle el-installationer er klaret, så tøv ikke med at  kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Lokal el-installatør med en grøn profil

De Grønne Elektrikere udfører alle former for el arbejde til både privat og erhverv. Vi servicerer, monterer og installerer alle slags el-installationer, og vi rådgiver også gerne i løsninger indenfor grøn energi.

Vi følger med i udviklingen, og holder hele tiden øje, så vi kan tilbyde de bedste el-løsninger og reparationer til vores kunder. I kraft af vores grønne fokus, har vi specialiseret os i grønne løsninger.

Vi tilbyder følgende vedvarende og miljøvenlige energiløsninger, der reducerer dit energiforbrug og mindsker CO2-påvirkningen:Derudover tilbyder vi også alt indenfor traditionel el arbejde af høj kvalitet med en høj holdbarhed, heriblandt:

Hos De Grønne Elektrikere er vi prisbevidste, og derfor har vi ingen skjulte priser. Vi lægger vægt på gennemsigtighed, så du som kunde ved hvad du betaler for.

Vi tilbyder kvalitetssikret arbejde med god holdbarhed til en skarp pris. Alle vores priser står listet på vores prisside lige her:  https://degroenneelektrikere.dk/priser//.

Klimasmarte el-installationer i høj kvalitet

Hos De Grønne Elektrikere er vi med dig hele vejen som din autoriseret elektriker. Vi tilbyder faglig rådgivning, og vi skræddersyer altid en løsning, der passer til dig og dine behov.

Alle elektrikere prioriterer altid at gøre det nemt og overskueligt for dig, og vi lægger stor vægt på kvalitet, et højt serviceniveau og kompetent rådgivning.

Derfor bruger vi kun materiale og produkter af høj kvalitet, så man i højere grad kan reparere og genanvende fremfor at kassere. Materialer som ledninger og kabler køber vi primært hos leverandører, der er dansk og europæisk produceret, og vi tilstræber os at købe så grønt som muligt.

Ansvarlig el-installation nær Herlev

Vores logo er grønt, og med dette følger et stort ansvar. Vi mener, at man som virksomhed har et socialt ansvar, og at man skal bidrage positivt til miljøet samt mindske sit klimaaftryk.

Ansvarlighed fylder meget hos os, og er noget, vi hele tiden arbejder på at videreudvikle som grøn el-installatør og autoriseret elektriker nær Herlev. Hos De Grønne Elektrikere arbejder vi løbende på at blive mere ansvarlige som virksomhed, og vi har fokus på at støtte den grønne omstilling.

Derfor har vi specialiseret os i grønne løsninger. Vi vil gerne give vores kunder muligheden for at vælge en lokal og autoriseret elektriker, der har fokus på klimasmarte løsninger.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på grønne elinstallationer.