Dørtelefon

Med en dørtelefon er du selv med til at bestemme hvem der kommer ind i din opgang eller på din arbejdsplads. På den måde kan du skabe tryghed for i din ejendom eller for medarbejderne på din arbejdsplads.

Sikkerhed og tryghed

Dørtelefoni giver dig sikkerhed og komfort. Vi er autoriserede til at installere, montere og servicere din port- og dørtelefon. Hvis du vil høre mere om vores løsninger vil vi meget gerne høre fra dig.

Professionel installation

De Grønne Elektrikere har stor erfaring indenfor installation af dørtelefoner. Vores montører er professionelle og vil være med til at sikre dig en god løsning hele vejen igennem. Vi står klar med kompetent og faglig rådgivning hele vejen. De Grønne Elektrikere har alsidig erfaring indenfor deres felt og står derfor for en professionel løsning til netop dig.

Kontakt os og få et godt tilbud

Hvis du har spørgsmål eller vi skal find en god løsning til dig, kan du altid kontakte os. Vi står klar med rådgivning og følger dig hele vejen til døren. Vi tilbyder også en lang række andre løsninger indenfor el-arbejde, så vi kan også finde en samlet løsning til dig.

 Send os en e-mail

    Følg os på de sociale medier