Elektriker Søborg

Kvalitetsbevidste elektrikere med det grønne fokus i Søborg.  

De Grønne Elektrikere er din lokale el installatør og elektriker i Søborg med det grønne fokus. Vi laver alt indenfor el arbejde til konkurrencedygtige priser i Søborg og hele Storkøbenhavn. Vi vil gerne give vores kunder muligheden for en grøn elektriker, og derfor har vi specialiseret os i grønne løsninger blandt andet solceller og ladestandere til elbiler, løsninger der bidrager til en grønnere hverdag.

Vi er dygtige, kvalitetsbevidste og autoriserede elektrikere, der installerer, servicerer og monterer professionel el service til private, boligforeninger og virksomheder i Søborg. Ingen el installationer er 100% ens, og derfor skræddersyer vi altid en løsning, der passer til dine behov og ønsker. Vi ser gerne at din nye elinstallation er så nem og overskuelig som mulig, og derfor står vi klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du må have i forbindelse med din nye installation. Vi giver kyndig rådgivning og vejledning fra start til slut som din lokale elektriker i 2860 Søborg.

Vi har mere end 30 års erfaring, og vi står klar til at hjælpe dig. Så skal du have hjælp til din næste el opgave, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 27 13 33 eller via vores kontakt formular på vores hjemmeside, for en snak og et uforpligtende tilbud.

Autoriseret og lokal elinstallatør med det grønne fokus

Står du og overvejer at få installeret bevægelsessensorer eller opgradering af din belysning til LED? De Grønne Elektrikere har mange års erfaring, og vi tilbyder installering, servicering og montering af el arbejde og el service, der understøtter den grønne omstilling til en skarp pris. Vi er det lokale elektrikerfirma, der aldrig går på kompromis med den høje kvalitet og den gode service. Vi udfører både små og store el opgaver, og vi sammensætter altid den bedste løsning i dialog og samarbejde med kunden.

Vi ønsker at være din foretrukne elektriker i 2860 Søborg. Firmaet ligger i Rødovre, og servicerer i Søborg, København, Vanløse, Herlev, Glostrup, Hvidovre og andre bydele der betegnes som Storkøbenhavn og omegn.

Vi arbejder med det grønne fokus, og derfor har vi også specialiseret os i grønnere løsninger som ladestandere til elbiler, og vi har altid øje for energieffektive løsninger og el service, der bidrager til en grønnere hverdag.

Vores firma er medlem af Tekniq Garanti, der betyder at du som kunde altid er sikret en autoriseret elinstallatør, og kan være sikker på at el arbejdet udføres ordentligt og efter de gældende regler. Vores medlemskab af Tekniq giver vores kunder sikkerhed og garanti for, at de altid er sikret tekniske installationer af højeste kvalitet.

Vi fikser dine elinstallationer i 2860 Søborg

Hos De Grønne Elektrikere er vi glade for at kunne leverer kvalitetsarbejde og alle former for el service i god kvalitet. Vi servicerer, monterer og installerer alt indenfor elfaget, og vi rådgiver også gerne om grønne løsninger. Vi arbejdet i et bredt spænd, alt fra el tjek samt el eftersyn og el teknik til trækning af kabler og montere stikkontakter. Hvis du skal have hjælp til et kig på el tavle, klare vi også den. Vi går aldrig på kompromis med den kvalitetsbevidste el arbejde og den gode service.

Vi øje for energioptimering i alt el arbejde. Grønnere alternativer som LED-belysning og bevægelsessensorer kan bidrage til nedsættelse af energiforbruget, og det er både godt for miljøet og pengepungen. 

Til alle el opgaver er vores materiale primært dansk- og europæisk produceret, og vi tilstræber os at købe så grønt som muligt. F.eks. prioriterer vi at indkøbe stikkontakter med papemballage fremfor plastikemballage.

Hos os er du altid garanteret en erfaren og dygtig elektriker til at udføre arbejdet til en skarp pris. Vores medarbejdere er kvalificerede og engagerede indenfor alt el. Tilfredse kunder er vores fornemmeste opgave, og vi følger dig fra start til slut gennem hele din installation.

Vi gør os umage i at fremtidssikre, så du kan have glæde af vores ydelser i mange år. Vi vægter højt at vedligeholdelse, udskiftning og reparation er muligt i alle vores elektriske installationer, så man i højere grad kan genanvende fremfor at kassere.

Hvis du ønsker en elektriker med øje for detaljer og fremtidssikring, så kontakt De Grønne Elektrikere hurtigst muligt via vores kontaktformular på vores hjemmeside.

Elinstallatøren med dine behov og ønsker i centrum i Søborg

Vi garanterer altid en erfaren og professionel elinstallatør til din installation i 2860 Søborg.

Vi møder vores kunder i øjenhøjde, og vi er glade for de gode og langvarige relationer. Hos Søborg el byder vi altid nye som gamle kunder velkommen. Hos os er du altid garanteret en erfaren og professionel elektriker, der udfører arbejdet til en skarp pris.

Vores montører er omgængelige og omstillingsparate, og de yder altid deres bedste for at sikre vores kunder det mest optimale resultat. Vi står altid klar til at dele vores ekspertise, og rådgiver og vejleder dig i forbindelse med alle opgaver. 

Sikkerhed og tryghed

Når du får besøg af en grøn elektriker, får du besøg af en professionel og erfaren elektriker. Vores firma er medlem af Tekniq Garanti, hvilket betyder for dig som kunde, at du altid er sikret en autoriseret elektriker, hvor arbejdet udføres ordentligt, og altid efter de gældende regler.

Vi følger alle regler fra Sikkerhedsstyrelsen, og vi holder os ajour og opdateret omkring den nyeste lovgivning om elfaget og vores erhverv, så vi altid kan sikre dig den mest optimale installation. Din tryghed er vigtig for os, og derfor sørger vi altid for at kvalitetssikre din installation.

Vi udfører bl.a. følgende løsninger indenfor el arbejde:

·         Solceller

·         Ladestandere til elbiler

·         Belysning

·          Bevægelsessensorer

·         Dørtelefon og elektronisk adgangskontrol

·         Netværksinstallation

·         Exhausto emhætter 

Vores vision er at være vores kunders foretrukne elektrikerfirma i 2860 Søborg. Vi tilbyder elinstallationer til en skarp pris, og vores installationer har fokus på kvalitet, holdbarhed og fremtidssikring – uden skjulte gebyrer.

Hos De Grønne Elektrikere udfører vi alt indenfor el og el teknik, og vi tilbyder bl.a. også etablering af byggestrøm til små og store opgaver, servicering af strøm i bygninger og opsætning samt installering af alarmanlæg i samarbejde med JO Sikring.

Elektriker Søborg priser

Hos Elektriker Søborg er vi prisbevidste, og vi har ingen skjulte gebyrer. Hos os kan du få et godt tilbud gennemtænkt ud fra de bedste produkter og materialer, så du kan få glæde af din installation i mange år. Vi tilbyder autoriseret el arbejde til konkurrencedygtige priser, og vi lægger vægt på gennemsigtighed. Vi passer godt på vores kunder, og det er vigtigt for os, at du ved hvad du betaler for. Du kan læse alt om vores priser lige her! 

Grønne elinstallationer i 2860 Søborg

Vi har specialiseret os i løsninger, så vi kan bidrage med vores ydelser til den grønne tankegang heriblandt ladestandere til elbiler, bevægelsessensorer og andre energieffektive løsninger i 2860 Søborg. Vi vil gerne være vores kunders foretrukne valg af en grøn elektriker, der har fokus på klimasmarte løsninger. Vi har specialiseret os i grønne løsninger, så vi i højere grad kan rådgive vores kunder i, hvilke løsninger de skal investere i samt energioptimering, der både er bæredygtigt for miljøet og din pengepung.

Kontakt Elektriker Søborg

Vi har mere end 30 års erfaring, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, så du kan få den bedste elinstallation. Hos De Grønne Elektrikere er vi med dig fra start til slut.

Vi tilbyder en lang række løsninger, og vi kan også finde en løsning til dig. Vi servicerer i Søborg og hele Storkøbenhavn, så kontakt os til en snak og et uforpligtende tilbud på telefon 70 27 13 33 eller via vores kontaktformular på vores hjemmeside.