Elektriker Greve

Erfaren elinstallatør med det grønne fokus nær Greve

De Grønne Elektrikere er en autoriseret og erfaren el installatør og lokal elektriker i Greve med et grønt fokus. Vi laver alt indenfor traditionel el arbejde og el teknik, og vi har specialiseret os i el installationer og el opgaver, der understøtter den grønne omstilling. Vi vil gerne være dine foretrukne el installatører i Greve, og alle vores dygtige elektrikere udfører tilfredsstillende arbejde til den aftalte tid med kompetent service. Vi er din lokale el installations virksomhed med mere end 30 års erfaring, og vi udfører både små opgaver og store opgaver til en skarp og konkurrencedygtig pris.

De Grønne Elektrikere i Greve er grønne, prisbevidste og autoriserede! Vi vil gerne tilbyde vores kunder valget om en grøn el installatør og elektriker i Greve. Vi arbejder med et grønt fokus, og som autoriseret el installatør rådgiver vi gerne om energioptimering og grønne alternativer til din el installation. Da ingen el installationer er 100 % ens, skræddersyer vi altid løsninger, der passer til dine behov og ønsker.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 70 27 13 33 eller via vores kontaktformular på vores hjemmeside lige her.

Ansvarlige elektrikere i 2670 Greve med fokus på dine behov

Vi servicerer, monterer og installerer alt indenfor el og el teknik for både private, boligforeninger og virksomheder. Vi har mange års erfaring i vores erhverv, og vi en autoriseret el installatør, der aldrig går på kompromis med kvalitetsbevidste løsninger indenfor el og professionel service. Vi møder vores kunder i øjenhøjde, og vi sammensætter altid den bedste løsning i dialog og samarbejde med kunden. Når du får besøg af en grøn elektriker i Greve, garanterer vi at du får besøg af en kompetent elektriker, der leverer kvalitetsbevidste løsninger med god service.

Vores firma ligger i København, nærmere bestemt i Rødovre, hvor vores dygtige og erfarne team af elektrikere kører hverdag ud og servicerer vores kunder i Greve og omegn. De Grønne Elektrikere tilbyder installering, montering og servicering af el i hovedstadsområdet i bl.a. Brøndby, Glostrup og Hvidovre.

Firmaet er medlem af Tekniq Garanti, hvilket betyder at du som kunde altid er garanteret en autoriseret elektriker, der udfører arbejdet ordentligt og altid efter de gældende regler. Vores medlemskab af Tekniq er vores kunders ekstra sikkerhed og garanti for håndværkere med autorisation og kompetencerne til at løse opgaverne.

Vi hjælper dig med din elinstallation nær Greve

Hos De Grønne Elektrikere er vi glade for at kunne tilbyde en bred vifte af installationer og el teknik i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi er din lokale elektriker i Greve, som tilbyder installering, montering og servicering af alt indenfor el, og vi er specialister i grønne løsninger. Vores medarbejdere har stor erfaring og udfører alle former for el arbejde, alt fra el teknik og eftersyn af sikringerne evt. i forbindelse med renovering, til strøm etableret og videreført til belysning i butikker. I et samarbejde med JO Sikring tilbydes også hjælp til opsætning af alarmer og alle former for elektronisk sikring. 

Ved enhver elektriker opgave har vi fokus på kvalitet, holdbarhed og fremtidssikring. Vi gør os umage i at fremtidssikre alle installationer, så du kan have glæde af vores ydelser i mange år. Vi tilbyder pålidelige elinstallationer og teknik, og vi vægter højt, at det er muligt at vedligeholde, udskifte og reparere vores elektriske installationer. Hermed kan man i højere grad genanvende fremfor at kassere.

Hos os er du altid garanteret en dygtig og erfaren elinstallatør og elektriker til at udføre arbejdet til en skarp pris. Vores medarbejdere er professionelle elektrikere med rette uddannelse og kvalificerede indenfor alt el. Tilfredse kunder og god service er vores fornemmeste opgave, og derfor møder vores håndværkere til aftalt tid, og vi følger dig fra start til slut gennem hele din installation.

Så hvis du leder efter en dygtig elektriker i 2760 Greve med øje for god kvalitet og fremsikring, så kontakt De Grønne Elektrikere for et godt tilbud på telefon 70 27 13 33 eller du kan udfylde kontaktformularen, som du finder på vores hjemmeside.

Ansvarlige elinstallationer i 2760 Greve

Vores medarbejdere løsningsorienteret og omstillingsparate, og vi yder altid vores bedste for, at sikre vores kunder det mest optimale resultatet. Vi har mange års erfaring og et grønt fokus, og vi står altid klar til at dele vores ekspertise, same give optimal rådgivning og vejledning i forbindelse med alle installationer.

I forbindelse med vores grønne fokus arbejder vi med energioptimering i al arbejde. Vi tilbyder grønnere alternativer som bl.a. LED-belysning og bevægelsessensorer, da disse løsninger kan bidrage til at nedsætte ens energiforbrug. Dette er både godt for miljøet, men også pengepungen. Vi vil gerne skabe mere bevidsthed om grønne løsninger i vores erhverv, og vi rådgiver gerne vores kunder i grøn strøm og dets fordele.

Vi er håndværkere, der går op i fremtidssikring, kvalitet og holdbarhed. Til al el arbejde er vores materialer primært dansk og europæisk produceret, og vi tilstræber os at købe så grønt som muligt. Vi prioriterer f.eks. at indkøbe stikkontakter til din installation, der er med papemballage fremfor plastik, og vores tilbud er altid gennemtænkt ud fra de bedste produkter og materialer, så du kan få glæde af din installation og vores ydelser i mange år.

De Grønne Elektrikere ønsker at tilbyde pålidelige og moderne elinstallationer, og vores dygtige elektrikere udfører arbejdet i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i 2670 Greve.

Ønsker du en grøn installation? Så kontakt De Grønne Elektrikere og indhent tilbud på 70 27 13 33 eller via vores kontaktformular på vores hjemmeside.

Sikkerhed og tryghed

Et besøg af en grøn elektriker i Greve, betyder et besøg af en helt rigtige håndværker med rette uddannelse med et grønt fokus. Vi er medlem af Tekniq Garanti, som sikrer dig en autoriseret elinstallatør til din el opgave, hvor arbejdet altid udføres ordentligt og efter de gældende regler.

Alle vores medarbejdere er meget erfarne indenfor el, teknik og elektricitet, og vi holder os opdateret om den nyeste lovgivning i vores erhverv, så du får det bedste resultat i forbindelse med vores besøg. Din tryghed er vigtig for os, og derfor følger vi dig hele vejen, og vi sørger altid for at kvalitetssikre din installation, så alt fungerer.

Udover al traditionel el arbejde og el teknik, udfører vi bl.a. følgende løsninger:

·         Solceller

·         Ladestandere til elbiler

·         Belysning

·          Bevægelsessensorer

·         Dørtelefon og elektronisk adgangskontrol

·         Netværksinstallation

·         Exhausto emhætter 

Vi tilbyder elinstallationer til konkurrencedygtige priser i 2670 Greve, og vores el service har fokus på kvalitet, holdbarhed og fremtidssikring – uden skjulte gebyrer.

Elektriker Greve priser

Hos De Grønne Elektrikere i Greve er vi prisbevidste, og vi lægger stor vægt på gennemsigtighed. Vi leverer løsninger til privat, boligforeninger og virksomheder. Vi passer godt på vores kunder, og det er vigtigt for os, at du ved hvad du betaler for. Derfor har vi ingen skjulte gebyrer, og du kan læse alt om vores timepriser på prislisten lige her!

Elinstallatøren med en grøn profil nær Greve

Vi vil gerne være vores kunders foretrukne elektriker i Greve med en grøn profil. Vi er specialister i energieffektive løsninger, der sikrer grøn strøm som ladestandere til elbiler og solceller i 2670 Greve. Vi vil gerne dele vores viden, og derfor rådgiver og vejleder vi gerne vores kunder i el løsninger og giver indblik i grønnere alternativer, der både er bæredygtige for miljøet og din pengepung.

Kontakt Elektriker Greve

Hos De Grønne Elektrikere tilbyder vi en bred vifte løsninger, og vi kan også finde en løsning til dig. Vi udfører alt indenfor el arbejde og teknik, og vi er med dig fra start til slut. Vi servicerer i 2670 Greve og i hele hovedstadsområdet, så tøv ikke med at kontakte os til en snak og et godt tilbud på 70 27 13 33 eller du kan udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside.