Elektriker Amager

Kvalitetsbevidst og autoriseret el firma med grønt fokus på Amager

Vi er din lokale elektriker og autoriseret el installatør, der udfører grønne el installationer på Amager. Vi er et lokalt elektrikerfirma, der har specialiseret os i løsninger, der understøtter den grønne omstilling. Hos De Grønne Elektrikere tilbyder vi alle former for el installationer og professionel el service til konkurrencedygtige priser på Amager og i hele Storkøbenhavn. Vi dygtige og autoriserede el installatører, der installerer, servicerer og monterer en bred vifte af kvalitetsbevidste el løsninger til både private, boligforeninger og virksomheder på hele Amager.

Hos De Grønne møder vi vores kunder i øjenhøjde, og vi skræddersyer altid en løsning i tæt dialog, der passer til dine behov og ønsker. Vi elsker tilfredse kunder, og vi er stolte af vores gode og langvarige relationer til vores kunder, og vi hjælper gerne endnu flere med at udføre service i verdensklasse. Vi vil gerne tilbyde vores kunder valget af en grøn og lokal elektriker i København, der har fokus på energieffektive el installationer, som bidrager til en grønnere hverdag.

Vi ønsker at dine nye el installationer skal være nemme og overskuelige for dig. Derfor står vi altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål, du må have i forbindelse med din el opgave. Vi rådgiver og vejleder dig fra start til slut som din lokale elektriker på Amager.

Vi er klar over, at ingen el installationer er 100 % ens. Derfor skræddersyer vi altid en løsning til din elektriske installation, som passer netop til dine behov og muligheder. Vi har mere end 30 års erfaring i el branchen, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 27 13 33 for en snak og et uforpligtende tilbud på både små eller større projekter.

Autoriseret elektriker på Amager med grønt fokus

Søger du en autoriseret elektriker og el installatør på Amager, som arbejder med et grønt fokus og er specialist i elektriske installationer. De Grønne har lang og omfattende erfaring, og derfor udfører vi alt indenfor el. Vi tilbyder installation, servicering og montering af el installationer, samt el arbejde, der understøtter den grønne omstilling i el branchen. Vores fagligt kompetente medarbejdere er dygtige el installatører, og de er specialister i alle typer for installationer, heriblandt solceller, ladestandere til elbiler og bevægelsessensorer.

De Grønne Elektrikere er medlem af Tekniq Garanti. Det betyder, at du altid er sikret en autoriseret elektriker og el installatør, du kan regne med. Alle el opgaver udføres ordentligt og professionelt, og efter de gældende regler. Vores medlemskab giver vores kunder sikkerhed og garanti for, at el installationerne og el service altid er af højeste kvalitet.

Kvalitetsbevidst el arbejde til skarpe priser

Vi er dygtige elektrikere med mange års erfaring i elbranchen med el tjek, fejlsøgning på el tavler, el eftersyn og opsætning og udskiftning af el service. Vi er glade for at kunne tilbyde mange forskellige former for el opgaver i høj kvalitet til fornuftige priser, og vi går aldrig på kompromis med den gode service, rådgivning, autorisation og kvalitet.

Som kunde hos De Grønne har din lokale elektriker på Amager fokus på optimale løsninger af høj kvalitet, holdbarhed og fremtidssikring. Vi skræddersyer altid den absolut bedste løsning til dig, så det udførte arbejde passer til både dine ønsker og muligheder, og evt. andre specifikke behov på Amager.

Vi tilbyder alle slags installationer. Hvis du mangler en dygtig og akut elektriker Amager, der er specialist i at installere en ladestander til din nye elbil, solceller eller måske et el eftersyn, så kontakt De Grønne på telefon 70 27 13 33 eller via vores kontaktformular på vores hjemmeside for et uforpligtende tilbud.

Din lokale elektriker på Amager og Storkøbenhavn

Hos De Grønne ønsker vi at være din foretrukne og autoriseret elektriker på Amager og i resten af København S, heriblandt Amager Strand og Kastrup. Vi har adresse i Rødovre, og vi servicerer i hele København, Vanløse, Herlev, Glostrup, Hvidovre, Brøndby, Valby, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Frederiksberg og alle andre bydele, der betegnes som Storkøbenhavn.

Vi installerer, servicerer og monterer alle former for el opgaver af høj kvalitet alt fra belysning og bevægelsessensorer til opsætning af ny el tavle til en skarp pris – uden skjulte gebyrer. Som autoriseret elektriker på Amager håndterer vi alle opgaver – både store og små. Vi er klar over, at alle typer opgaver er forskellige, og derfor sammensætter vi altid den bedste løsning i dialog og samarbejde med kunden. Vi møder vores kunder og deres ønsker i øjenhøjde, og vi vægter højt at din nye elinstallation skal være nem og overskuelig for dig.

Klimasmarte elinstallationer i høj kvalitet på Amager

Hos De Grønne gør vi os umage i at fremtidssikre alle vores nye elinstallationer, så du kan have glæde af vores ydelser i mange år. Vi arbejder med et grønt fokus, og som en autoriseret elektriker på Amager, tilbyder vi grønne løsninger samt alt indenfor traditionel el.

Vi ser gerne, at man ved hjælp af vedligeholdelse, udskiftning og reparation i højere grad gør det muligt, at man kan genanvende fremfor at kassere. Vi tilstræber os at købe så grønt som muligt, og vores indkøbte materialer er primært dansk- og europæisk produceret. F.eks. prioriterer vi, at indkøbe nye stikkontakter med papemballage fremfor plastikemballage, og vi går højt op i at tilbyde energirigtige og klimasmarte løsninger, til stor glæde for vores kunder og miljøet.

Energieffektive løsninger

Vi bidrager til, at energieffektiviteten øges ved at installere pålidelige og moderne løsninger til en skarp pris. Vi vil gerne skabe mere bevidsthed om de grønne løsninger i vores erhverv, og derfor rådgiver og vejleder vi vores kunder i bl.a. energioptimering, der både er bæredygtigt for miljøet og din egen pengepung. 

Få hjælp af en autoriseret elinstallatør

Vi ønsker at yde en kvalitetsbevidst el service, og vi garanterer altid en erfaren og professionel elektriker til en skarp pris. Vores el installatører er kvalificerede, engagerede og meget erfarne indenfor alt el. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi gør altid vores bedste for at yde den bedste kundeservice.

Som autoriseret elektriker er vi løsningsorienteret, og vi deler gerne ud af vores ekspertise, så du kan få den rette vejledning og rådgivning i forbindelse med din elinstallation.

Sikkerhed og tryghed

Din tryghed er vigtigt for os, og derfor sørger vi altid for at kvalitetssikre din installation. Vi prioriterer at gøre det nemt og overskueligt for dig, når du får besøg af én af vores elektrikere på Amager. Vi har en bred viden og står derfor klar til at svare på dine spørgsmål, og vi går ikke fra opgaven før det hele fungerer.

Vores firma er også medlem af Tekniq Garanti, så du som kunde er sikret en autoriseret el installatør, der gennemfører kvalitetssikret arbejde efter de gældende regler. Vi holder os ajour omkring den nyeste lovgivning om elfaget og vores erhverv, så vi altid kan sikre dig det bedste resultat i forbindelse med vores besøg.

Det er vores fornemmeste opgave at forstå kundens behov og skabe tryghed og tilfredshed med den valgte løsning. Vi gør os umage i at fremtidssikre al vores el service, så du kan have glæde af vores ydelser i mange år. Derfor bruger vi materialer og produkter af høj kvalitet til alle vores installationer.

Vi udfører bl.a. følgende løsninger:

·         Solceller

·         Ladestandere til elbiler

·         Belysning

·          Bevægelsessensorer

·         Dørtelefon og elektronisk adgangskontrol

·         Netværksinstallation

·         Exhausto emhætter 

Når du får besøg af en grøn elektriker, får du besøg af en lokale og professionel elektriker i København, der installerer, servicerer og monterer alle typer for elinstallationer til skarp pris uden skjulte gebyrer. Ved alle vores installationer har vi fokus på kvalitet, holdbarhed og fremtidssikring samt et korrekt udført håndværk. Vi håndterer både små og store opgaver hos både private, boligforeninger og virksomheder, i alt fra lejlighedskomplekser til nybyggeri.

Hvis du har brug for en dygtig elektriker på Amager evt. i forbindelse med opsætning af en ladestander til din elbil eller til et el tjek og el eftersyn i forbindelse med en renovering, så ring til De Grønne på 70 27 13 33 eller send os en mail på info@dgel.dk for nærmere information. 

Elektriker Amager priser

Vi er din lokale elektriker Amager, der foretager professionelt og autoriseret arbejde til en konkurrencedygtig pris i København S og hele København. Vi er prisbevidste og vi lægger stor vægt på gennemsigtighed. Vi passer godt på vores kunder, og derfor er det vigtigt for os, at du ved hvad du betaler for. Vores mål er at udføre kvalitetsarbejde til skarpe priser – helt uden skjulte gebyrer. Hvis det er vigtigt for dig at vide prisen på forhånd, er du altid velkommen til at spørge ind, ellers står alt du skal vide om vores priser på vores prisliste lige her!

Alle kompetente medarbejdere er autoriserede elektrikere med mange års erfaring indenfor elbranchen, og du kan derfor altid regne med et godt stykke håndværk. Vores tilbud er gennemtænkt ud fra de bedste produkter og materialer, så du kan få glæde af vores ydelser i mange år. Vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, og vi yder professionel rådgivning indenfor alt der omhandler el løsninger og el teknik, som passer til dine ønsker og muligheder.

Hos De Grønne garanterer vi høj service til skarpe og konkurrencedygtige priser på Amager og i København. Vi er med dig hele vejen.

Vi er med fra start til slut

De Grønne Elektrikere er med dig fra start til slut. Vores vision er at være vores kunders foretrukne elektrikerfirma med et grønt fokus på Amager og i København. Hos os er effektiviteten og den gode service i fokus, da det er vores vigtigste opgave at finde en løsning, der opfylder dine behov og ønsker. Vi har stor erfaring indenfor bl.a. belysning, ladestandere og bevægelsessensorer, og vi beskæftiger os også med alt andet traditionelt el arbejde. Vi har fokus på energieffektive løsninger og energioptimering samt autoriseret el, der sikrer dig den bedste installation. Alle vores montører er altid klar til at rådgive og vejlede dig i forbindelse med din installation.

Lokale elektrikere med det grønne fokus

Hos De Grønne vil vi gerne støtte den bæredygtige udvikling, og derfor har vi specialiseret os i grønne løsninger. Vi vil gerne give vores kunder muligheden for at vælge en lokal elektriker, der har fokus på klimasmarte løsninger. Vi installerer løsninger, der understøtter den grønne omstilling som bl.a. solceller, ladestandere til elbiler og bevægelsessensorer på Amager. Vi står klar til at rådgive vores kunder i grønnere alternativer og om, hvilke løsninger de kan investere i for også at have et grønt fokus.

Vi arbejder løbende på selv at blive mere ansvarlige som virksomhed. Bl.a. kører en tredjedel af vores bilpark på grøn strøm, og vi prioriterer at indkøbe stikkontakter med papemballage fremfor plast. Vi arbejder hver dag videre med det grønne fokus, så vi kan blive bedre, mere ansvarlige og endnu grønnere.

Kontakt elektriker Amager

De Grønne Elektrikere har mere end 30 års erfaring, og vi står klar til at hjælpe dig med din nye elinstallation. Vi tilbyder alle løsninger indenfor el arbejde, og vi kan også finde en løsning til dig. Vi skræddersyer et tilbud der passer 100% til dig og dine behov. Vi servicerer og installerer grønne løsninger på Amager, København og hele Storkøbenhavn, så hvis du ønsker at få besøg af en grøn elektriker, så kontakt os til en snak om, hvad vi kan gøre for dig og et uforpligtende tilbud på 70 27 13 33 eller via vores kontaktformular, som du finder på vores hjemmeside.