Elektriker København

De Grønne Elektrikere er din autoriseret elektriker og autoriseret el installatør med det grønne fokus i København. Vi har adresse i Rødovre, og vores dygtige elektrikere og el installatører kører hver dag ud og servicerer vores kunder i København. De Grønne Elektrikere udfører autoriseret arbejde og el installationer, der understøtter den grønne omstilling i el faget. Vi er din lokale elektriker i København, der er specialister i alle typer af el installationer som f.eks. solceller, ladestandere til elbiler og bevægelsessensorer til konkurrencedygtige priser.   Alle vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring i el branchen med el tjek, fejlsøgning, opsætning og udskiftning af el installationer. Vi er grønne, prisbevidste og autoriserede! Idéen med et bæredygtigt og miljøvenligt elektrikerfirma i København opstod i forbindelse med den meget aktuelle klima- og miljøproblematik. Vores el installatører rådgiver og vejleder vores glade kunder i forbindelse med deres el installation, så vi altid finder den rette løsning. Vi vil gerne tilbyde vores kunder valget af en grøn elektriker i København, som altid har øje for energieffektive el installationer og el service, der bidrager til en grønnere hverdag. I vores firma arbejder vi med Verdensmålene, og vi arbejder hver dag på at blive mere ansvarlige og på at blive grønnere. De Grønne Elektrikere er glade for at kunne levere mange forskellige former for el arbejde i god kvalitet, og vi går aldrig på kompromis med god service, autorisation og fremtidssikring. Hos De Grønne Elektrikere – din lokale elektriker og el installatør i København – følger vi dig hele vejen, og vi står altid klar til at stille vores ekspertise til rådighed. Vi er klar over, at ingen el installationer er 100 % ens. Derfor skræddersyer vi altid en løsning til vores tilfredse kunder, som passer netop til deres behov. Så tøv ikke med at kontakte os på 70 27 13 33 eller info@dgel.dk for en uforpligtende samtale med en el installatør og elektriker i København.

Autoriseret elektriker København med grønt fokus

Søger du en autoriseret elektriker i København, der har et grønt fokus og er specialist i grønne løsninger? Hos De Grønne Elektrikere har vi stor erfaring, og vi udfører alt indenfor el. Vi installerer, servicerer og monterer en bred vifte af ydelser, alt fra solceller og belysning til bevægelsessensorer af høj kvalitet til en skarp pris – uden skjulte gebyrer. Som elektriker og elinstallatør udfører vi både små og store opgaver, og vi sammensætter altid den bedste løsning i dialog og samarbejde med kunden. Hos De Grønne Elektrikere møder vi vores kunder og deres ønsker i øjenhøjde, og vi er stolte af vores gode og langvarige relationer til vores kunder, og vi vil gerne hjælpe endnu flere. I vores firma vægter vi højt, at din elinstallation skal være nem og overskuelig for dig, så derfor står vi altid klar til at svare på dine spørgsmål. Derfor ønsker vi at være din foretrukne elektriker i København. Vi har adresse i Rødovre, og servicerer i hele København, Vanløse, Herlev,   Glostrup, Greve, Søborg Hvidovre, Brøndby, Valby, FrederiksbergVesterbro, Nørrebro, Østerbro, Amager, Sydhavn og andre bydele i dit nærområde. Da vores firma blev stiftet, var visionen at elektrikeren skulle køre rundt på en specialudviklet ladcykel med værktøj og de mest nødvendige materialer i København. I dag er opgaverne og efterspørgslen på en grøn elektriker vokset, og derfor har De Grønne Elektrikere konverteret til en bestand af elbiler. Vi vil stadig gerne være dit foretrukne valg af en miljørigtig og billig elektriker, og derfor har vi et stort fokus på miljøet, og vi kigger hele tiden efter nye muligheder for at blive grønnere.

Vi hjælper dig med din el installation

De Grønne Elektrikere er en elektriker, som servicerer, monterer, installerer og udfører arbejde indenfor elfaget, og vi rådgiver også gerne indenfor grønne løsninger. Vi servicerer både private forbrugere, boligselskaber og virksomheder. Hos os er du altid garanteret en erfaren og professionel elektriker til dine el opgaver til en skarp pris. Vi er lokale elektrikere i København, som aldrig går på kompromis med den høje kvalitet og den gode service. Firmaet er medlem af Tekniq Garanti, så du som kunde er sikret en autoriseret elinstallatør og kan være sikker på, at el arbejdet gøres ordentligt og efter de gældende regler. At vi er medlem af Tekniq giver vores kunder sikkerhed og garanti for, at de altid er sikret el service af højeste kvalitet. Vi arbejder med et grønt fokus, og derfor er vi også specialister i grønne løsninger. Som grøn elektriker i København tilbyder vi både vedvarende og miljøvenlige energiløsninger samt alt indenfor traditionelt el arbejde.

De Grønne Elektrikere udfører følgende løsninger indenfor elektriske installationer i København:

·     Solceller  ·    Ladestandere til elbiler  ·     Belysning  ·     Bevægelsessensorer  ·     Dørtelefon og elektronisk adgangskontrol  ·     Netværksinstallation  ·     Exhausto emhætter  I alt vores arbejde har vores elektrikere fokus på høj kvalitet, holdbarhed og fremtidssikring. Vi sammensætter den bedste løsning til dig, så nyt el matcher dine behov og ønsker, og vores elektrikere sørger for, at el arbejdet bliver udført professionelt. De Grønne Elektrikere har øje for energioptimering i vores installationer, så vi kan hjælpe vores kunder med løsninger, hvor de kan nedsætte deres energiforbrug. Det er både godt for miljøet og din pengepung. Da vi er autoriserede elektrikere, kan du altid regne med at arbejdet udføres ordentligt og professionelt. Vi står altid klar til at give dig råd og vejledning ift. din installation. Vores tilbud er gennemtænkt ud fra de bedste produkter og materialer, så du kan få glæde af din installation og vores ydelser i mange år. Vi ønsker at tilbyde pålidelige og moderne elinstallationer, og alt arbejdet udføres i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser i København. De Grønne Elektrikere er klar til at skræddersy en løsning, der passer 100 % til dine behov. Hvis du mangler en elektriker, der er specialist i installere en ladestander til din nye elbil, solceller eller måske den årlige kontrol og eltjek samt el eftersyn i København, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 27 13 33 eller via vores kontaktformular på vores hjemmeside for et uforpligtende tilbud.

Ansvarlig el installatør i København med fokus på dine behov

Vores vision er at være vores kunders foretrukne elinstallatør med fokus på grønne løsninger i København. Når du får besøg af en grøn elektriker, får du besøg af en lokal og autoriseret elektriker, hvor effektiviteten altid er i fokus. Vi ønsker at yde kvalitetsbevidst el service, og give vores kunder den bedste oplevelse. Alle vores montører er utrolig dygtige elektrikere med et højt serviceniveau, og de er med til at sikre dig sikkerhed og grundig rådgivning hele vejen igennem din installation. Vores elektrikere er topkvalificerede, engagerede og meget erfarne indenfor alt el. Tilfredse kunder er vores vigtigste opgave, og vi følger dig hele vejen. Da vores elektrikere er De Grønne Elektrikeres ansigt udadtil, vægter vi højt, at de er omgængelige og omstillingsparate, og at de altid yder deres bedste for at sikre vores kunder det mest optimale resultat. Vores elektrikere er løsningsorienteret, og klar til at give optimale vejledning og rådgivning samt at samarbejde med dig om, hvilken løsning der bedst egner sig til dine ønsker og behov. Vi møder vores kunder i øjenhøjde med et smil og godt humør. Din tryghed er vigtig for os, og derfor sørger vi altid for at kvalitetssikre din installation. Vi går ikke fra opgaven før det hele fungerer og du er tilfreds! Hos De Grønne Elektrikere er vores fornemmeste opgave at forstå kundens behov, og skabe tryghed og tilfredshed med den valgte løsning. Vi installerer, monterer og servicerer i København og Storkøbenhavn, så kontakt De Grønne Elektrikere på telefonen for en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Kvalitetsbevidste el installationer til skarpe priser

De Grønne Elektrikere er lokale elektrikere, der udfører autoriseret arbejde til en konkurrencedygtig pris i København. Vi er prisbevidste og vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og ingen skjulte priser. Det er vigtigt for os, at du ved hvad du betaler for. Vores mål er at udføre kvalitetsarbejde til en konkurrencedygtig pris. Alle medarbejdere er autoriserede elektrikere med mange års erfaring, så du altid kan regne med et ordentligt resultat. Vi yder professionel rådgivning inde for alt der omhandler el service og el teknik ift. dine ønsker og muligheder. Vi garanterer høj service til skarpe og konkurrencedygtige priser i København, og alt som du skal vide kan du finde på vores prisliste her. Hos De Grønne Elektrikere er vi med dig fra start til slut. Vi prioriterer altid at gøre det nemt og overskueligt for dig når du får besøg af en af vores elektrikere, og vi lægger stor vægt på kvalitet, et højt serviceniveau og rådgivning. Vi holder os ajour og opdateret omkring den nyeste lovgivning om elfaget og vores erhverv, så vi altid kan sikre dig den mest optimale installation. Hos De Grønne Elektrikere gør vi os umage i at fremtidssikre al vores el service, så du kan have glæde af vores ydelser i mange år. Til alle vores installationer bruger vi materialer og produkter af høj kvalitet. Vi vægter højt at det i højere grad er muligt at reparere og genanvende fremfor at kassere. Vores indkøbte materialer er primært danske og europæisk produceret, og vi tilstræber os at købe så grønt som muligt. F.eks. prioriterer vi at indkøbe stikkontakter med papemballage fremfor plastikemballage, og vi går højt op i at tilbyde energirigtige og klimasmarte løsninger, til stor glæde for vores kunder og miljøet.

El service, der understøtter den grønne omstilling i København

Vores logo er grønt, og med dette følger et ansvar. Hos De Grønne Elektrikere mener vi, at man som virksomhed har et socialt ansvar, og man skal bidrage positivt til miljøet samt mindske sit klimaaftryk. Hos os er fokus på miljøet ikke noget nyt. Vi arbejder løbende på at blive mere ansvarlige som virksomhed, og på at videreudvikle vores grønne profil, og vi vil gerne være din foretrukne grønne elektriker i København. Vi vil gerne støtte den bæredygtige udvikling, og derfor har vi specialiseret os i grønne løsninger, så vi kan bidrage med vores ydelser til den grønne tankegang. Vi installerer løsninger, der understøtter den grønne omstilling som bl.a. solceller, ladestandere til elbiler, bevægelsessensorer og andre energieffektive løsninger i hele København. Hos De Grønne Elektrikere vil vi gerne give vores kunder muligheden for at vælge en lokal elektriker, der har fokus på klimasmarte løsninger. Vi står altid klar til at rådgive vores kunder i, hvilke løsninger de skal investere i, for også at understøtte den grønne omstilling og have et grønt fokus. Vi bidrager til at energieffektiviteten øges ved at installere pålidelige og moderne løsninger til en skarp pris. Vi vil gerne skabe mere bevidsthed om de grønne løsninger i vores erhverv, og derfor rådgiver og vejleder vi vores kunder i bl.a. energioptimering, der både er bæredygtigt for miljøet og din egen pengepung. Arbejdet med grøn omstilling og Verdensmålene er en del af vores hverdag. Hos De Grønne Elektrikere stræber vi efter den grønne omstilling, da de grønne tiltag er nødvendige for fremtiden. Vi arbejder målrettet på at kigge efter grønnere alternativer samt nye og spændende klimavenlige løsninger, da der altid er steder, hvor man kan gøre mere og bedre, og blive en endnu grønnere elektriker i København. Som elektrikerfirma har vi implementeret en række tiltag, hvorpå vi gerne vil reducere vores fodaftryk. På vores kontor har vi energieffektive løsninger som varmeregulering. Ved hjælp af varmeregulering kan vi minimere og styre vores eget forbrug af energi og elforbrug i virksomhed, ved f.eks. at have minimal varme på udenfor vores åbningstider. Vi har fokus på genbrug og genanvendelse af papkasser og kassefyld samt papirløst bogholderi og affaldssortering, både på kontoret og ift. vores materialer og restprodukter. På daglig basis arbejder vi især med transportlogistik så den arbejdsrelaterede kørsel optimeres mest mulig i forbindelse med serviceopgaver og levering af materialer. Derudover kører en tredjedel af vores bilpark på grøn strøm. Vores vision er at reducere vores Co2-aftryk, og at alle firmavarevogne skal køre på 100 % el, og vi er nu et skridt tættere på. Hos De Grønne Elektrikere vil vi gerne tage ansvar, og være med på den grønne rejse. Vi vil gerne være den foretrukne autoriserede elinstallatør i København og hele Storkøbenhavn, der tilbyder grønne løsninger i høj kvalitet til den bedste service til konkurrencedygtige priser.

Kontakt De Grønne Elektrikere – Din lokale elektriker i København

Vi har mere end 30 års erfaring, og vi vil gerne stille vores ekspertise til rådighed, så du kan få den bedste installation der opfylder dine behov og ønsker. Hos De Grønne Elektrikere er vi med dig hele vejen. Hos De Grønne Elektrikere tilbyder vi en lang række løsninger indenfor el arbejde, og vi kan også finde en løsning til dig. Vi servicerer i København og hele Storkøbenhavn, så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag til en snak og et uforpligtende tilbud på 70 27 13 33 eller via vores kontaktformular som du finder på vores hjemmeside.