Elektriker Frederiksberg

Grønne el installationer, kvalitetsbevidst og autoriseret el installatør og elektriker på Frederiksberg

De Grønne Elektrikere er dit lokale elektrikerfirma på Frederiksberg. Vi er lokale autoriserede elektriker, der er specialister i løsninger, der understøtter den grønne omstilling. Vi tilbyder alle former for el installationer og el service til konkurrencedygtige priser i hele det Storkøbenhavnske område. Vi er din lokale og autoriseret el installatør på Frederiksberg, og vi installerer, servicerer og monterer kvalitetsbevidste løsninger til både privat og erhverv på Frederiksberg og i København.

Vi skræddersyer altid en løsning, der passer til dine behov og ønsker, og vi står altid klar med grundig rådgivning og vejledning ift. din el opgave. Vi har mange års erfaring som elektriker i København, så tøv ikke med at kontakte os til en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Få et gratis og uforpligtende tilbud på telefon 70 27 13 33 eller send os en mail på info@dgel.dk.

Autoriseret elektriker på Frederiksberg: Få hjælp til dine elinstallationer

De Grønne Elektrikere er din lokale autoriserede elektriker og el installatør på Frederiksberg med det grønne fokus. Vi har mere end 30 års erfaring, og vi tilbyder installering, servicering og montering af el opgaver for private, boligforeninger og virksomheder. Vores dygtige medarbejdere har mange års erfaring i branchen, og er meget professionelle i deres erhverv. De Grønne Elektrikere er det oplagte valg, hvis du søger et elektrikerfirma, som udføre opgaver med et grønt fokus. Vores el installatører er specialiseret i alle områder indenfor el installationer og el arbejde, heriblandt solceller, ladestandere til elbiler og belysning til skarpe priser og god service.

Lokale elinstallatører med dit behov i fokus

Hos De Grønne Elektrikere ønsker vi at være din foretrukne elektriker på Frederiksberg og omegn med et grønt fokus. Vores elektrikerfirma har adresse i Rødovre, og vi servicerer kunder i hele København, Nørrebro, Vesterbro, Østerbro, Valby, Amager, Vanløse, Herlev, Glostrup, Hvidovre, Brøndby og andre bydele som betegnes som Storkøbenhavn.

De Grønne er lokale autoriserede elektrikere, og vi udfører både små og store opgaver. Vi er klar over, at ingen installationer er 100 % ens, og derfor sammensætter vi altid den bedste løsning i dialog og samarbejde med kunden. Vi er en el installatør og elektriker på Frederiksberg med mere end 30 års erfaring i branchen, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, så vi sikrer dig den bedste oplevelse med det bedste resultat.

Vi møder vores kunder og deres ønsker i øjenhøjde, og vi er stolte af vores gode og langvarige relationer. Men vi vil gerne hjælpe endnu flere. I vores firma vægter vi højt, at det udførte arbejde skal være nemt og overskueligt for dig, så derfor står vi altid klar til at svare på dine spørgsmål.

Hvis du har spørgsmål til din installation eller er på udkig efter en fast elektriker, så tøv ikke med at give os et kald på telefon 70 27 13 33 eller på mail info@dgel.dk og book elektriker. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kvalitetsbevidst el arbejde til konkurrencedygtige priser

Hos De Grønne Elektrikere er vi glade for at kunne levere mange forskellige former for el tjek og el arbejde i god kvalitet. Vi arbejder i et bredt spænd, alt fra servicering af ejendomme, installation og vedligeholdelse af overvågning i mange butikker til at trække kabler og montere stikkontakter. Vi går aldrig på kompromis med den gode service og kvalitetsbevidst el arbejde.

Vi har fokus på høj kvalitet, holdbarhed og fremtidssikring. Vi vil gerne tilbyde kvalitetsarbejde til en skarp pris, og derfor skræddersyer og sammensætter vi altid den bedste løsning til dig, så din elektriske installation matcher dine ønsker og behov.

Ansvarlig elinstallation på Frederiksberg

Hos De Grønne Elektrikere er vi medlem af Tekniq Garanti. Dette byder, at du som kunde altid er sikret en autoriseret og fast elektriker, og du kan være sikker på, at el arbejdet udføres ordentligt, og efter de gældende regler. Vores medlemskab giver vores kunder sikkerhed og garanti for, at de altid er sikret el service af højeste kvalitet.

Vi gør os umage i, at fremtidssikre alle vores installationer, så du kan have glæde af vores ydelser i mange år. Elektrikerne arbejder med et grønt fokus, og vi har specialiseret os i grønne løsninger og kompetencer. Som en grøn elektriker på Frederiksberg tilbyder vi vedvarende og miljøvenlige energiløsninger, samt alt indenfor traditionel el arbejde, og vi bevarer samtidig den gode service.

Vi vægter højt, at vedligeholdelse, udskiftning og reparation er muligt i vores installationer, så man i højere grad kan genanvende fremfor at kassere. Vi tilstræber os at købe så grønt som muligt, og vores indkøbte materialer er primært dansk- og europæisk produceret. Vi prioriterer bl.a. at indkøbe stikkontakter med papemballage fremfor plastikemballage, og vi ønsker at give vores kunder muligheden for el installationer, der sikrer grøn elektricitet, som er til stor glæde for vores kunder og miljøet.

Energieffektive løsninger

Hos De Grønne Elektrikere har vi øje for energioptimering i alt vores arbejde. Vi hjælper gerne vores kunder med rådgivning og vejledning, og vi tilbyder løsninger, der kan bidrage til at nedsætter dit energiforbrug som f.eks. LED-belysning og bevægelsessensorer

Vi bidrager til at energieffektiviteten øges ved at installerer pålidelige og moderne løsninger til en skarp pris. Vi vil gerne skabe mere bevidsthed om de grønne løsninger i vores erhverv, og derfor rådgiver og vejleder vi vores kunder i bl.a. energioptimering, der både er bæredygtigt for miljøet og din egen pengepung.

Professionelt udført el service

Vi garanterer altid en erfaren og professionel elektriker til dit el arbejde til en skarp pris. Vi er lokale elektrikere på Frederiksberg, og vi går aldrig på kompromis med den høje kvalitet, og vi gør altid vores bedste for at yde den bedste kundeservice. 

Vores professionelle montører er kvalificerede, engagerede og meget erfarne indenfor alt el. Vores elektriker er omgængelige og omstillingsparate, og de yder altid deres bedste for at sikre vores kunder det mest optimale resultat. Tilfredse kunder er vores vigtigste opgave, og vi følger dig hele vejen. Vi er løsningsorienteret, og vi deler gerne vores ekspertise samt giver dig optimal vejledning og rådgivning i forbindelse med din installation.

Sikkerhed og tryghed

Vi prioriterer at gøre det nemt og overskueligt for dig, når du får besøg af en af vores elektrikere. Vi møder vores kunder i øjenhøjde med et smil og godt humør. Din tryghed er vigtig for os, og derfor sørge vi altid for at kvalitetssikre din installation.

De Grønne Elektrikere er også medlem af Tekniq Garanti, så du altid er sikret en autoriseret installatør, som udfører kvalitetsbevidst arbejde efter de gældende regler. Vi holder os opdateret omkring den nyeste lovgivning om elfaget og vores erhverv, så vi altid kan sikre dig det mest optimale resultatet i forbindelse med vores besøg. Vi følger dig fra start til slut, og vi går ikke fra opgaven før det fungerer og du er tilfreds!

De Grønne Elektrikere udfører følgende løsninger indenfor elinstallationer på Frederiksberg:

·          Solceller

·          Ladestandere til elbiler

·          Belysning

·           Bevægelsessensorer

·          Dørtelefon og elektronisk adgangskontrol

·          Netværksinstallation

·          Exhausto emhætter 

Vores professionelle montører på Frederiksberg installerer, servicerer og monterer elinstallationer til en skarp pris, og vores installationer har fokus på kvalitet, holdbarhed og fremtidssikring – helt uden skjulte gebyrer. Vi er elektrikere med en solid erfaring, og vi udfører også alle former for traditionel el arbejde for vores tilfredse kunder.

Elektriker Frederiksberg priser

Hos De Grønne Elektrikere på Frederiksberg er vi prisbevidste, og vi har ingen skjulte gebyrer. Vores tilbud er gennemtænkt ud fra de bedste produkter og materialer, så du kan få glæde af din installation og vores ydelser i mange år. Vi passer godt på vores kunder, og derfor er det vigtigt for os, at du ved hvad du betaler for. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og ingen skjulte priser. Hvis det er vigtigt for dig at vide prisen på forhånd er du altid velkommen til at spørge ind, ellers kan du læse meget mere om vores priser på vores prisliste lige her!

Vi er med hele vejen

Vores vision er at være vores kunders foretrukne elektrikerfirma med fokus på grønne løsninger på Frederiksberg og i København. Når du booker en elektriker hos os, er vi med dig hele vejen fra start til slut. Når du får besøg af en grøn elektriker, får du besøg af en lokal og kompetent elektriker, hvor kompetencerne er i orden. Effektiviteten og den gode service er i fokus, da vores vigtigste opgave er at finde en løsning, der opfylder dine behov og ønsker mest muligt. Dette sker gennem godt samarbejde, og derfor er vores dygtige og professionelle montører også klar med rådgivning og vejledning til din installation.

Lokal elinstallatør med en grøn profil

Vores logo er grønt, og med dette følger et ansvar. Hos De grønne Elektrikere har vi altid fokus på at finde nye grønne tiltag samt nye og spændende klimavenlige løsninger. Vi vil gerne give vores kunder muligheden for at vælge en lokale grøn elektriker. Vi har specialiseret os i grønne løsninger, heriblandt solcelleanlæg og ladestandere til elbiler, så vi i højere grad kan rådgive vores kunder i grønnere alternativer. Vi arbejder løbende på at blive mere ansvarlige som virksomhed, så vi kan blive bedre, mere ansvarlige og endnu grønnere.

Kontakt elektriker Frederiksberg

Vi har mere end 30 års erfaring, og vi vil gerne sikre dig den bedste elinstallation, der opfylder dine behov og ønsker. Hos De Grønne Elektrikere er vi med dig fra start til slut.

Vi tilbyder alle typer løsninger indenfor el arbejde, og vi kan også finde en løsning til dig. Vores tilbyd er 100% skræddersyet til dig og dine behov. Vi servicerer på Frederiksberg, København og hele Storkøbenhavn, så kontakt os endelig til en snak og et uforpligtende tilbud på 70 27 13 33 eller via vores kontaktformular, som du finder på vores hjemmeside. Book elektriker i dag til at udføre arbejdet.