Elektriker Glostrup

De Grønne Elektrikere er din lokale autoriseret elektriker og el installatør i Glostrup. Vi er specialister i løsninger, der understøtter den grønne omstilling, og vi udfører alle former for elinstallationer, el opgaver og el arbejde til konkurrencedygtige priser. De Grønne Elektrikere er grønne, prisbevidste og autoriserede!

Vi er et elektrikerfirma med mere end 30 års erfaring, og vi udfører både små og store opgaver for vores kunder. Vi servicerer, installerer og monterer for både private kunder, boligselskaber og virksomheder i Glostrup, Storkøbenhavn og omegn.

Vi skræddersyer altid en løsning der passer til dine behov og ønsker, og vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig ift. din el installation. Så kontakt os til en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, og få et uforpligtende tilbud på telefon 70 27 13 33 eller på info@dgel.dk

Erfaren elektriker i Glostrup

Hos De Grønne Elektrikere har vi mange års erfaring med el installationer, og vi udfører alle opgaver indenfor el arbejde. Vi er en autoriseret elinstallatør med det grønne fokus, og vi er specialister i grønne og energirigtige løsninger bl.a. ladestandere til el biler, solceller, belysning og meget mere.

Vi har adresse i Rødovre, og vores dygtige og erfarne elektrikere kører hver dag ud og servicerer vores kunder i Glostrup, København, Rødovre, Skovlunde, Hvidovre, Herlev, Nørrebro, Vanløse, Valby, Brøndby og i resten af Storkøbenhavn.

Hos os er du altid i trygge hænder. Vi er medlem af Tekniq Garanti, og vores medlemskab er for dig som kunde din ekstra sikkerhed og garanti for en autoriseret el installatør, hvor arbejdet udføres ordentligt og altid efter de gældende regler.

Vi varetager alle typer af elektrikeropgaver, og vores elinstallatører har altid fokus på at levere kvalitetsbevidste og professionelle el installationer. Alle elektrikere er meget erfarne indenfor deres erhverv, og de går aldrig på kompromis med den høje kvalitet og den gode el service. Vi har et godt team af medarbejdere, og vi bestræber os altid på, at sammensætte den bedste el løsning af høj kvalitet til vores kunder. Vi møder vores kunder i øjenhøjde, og da ingen installationer er ens sammensætter vi den bedste løsning i dialog og samarbejde med kunden ift. den rette beskrivelse af opgaven.

Vi er en lokal og autoriseret elektriker Glostrup, der tilbyder energirigtige og kvalitetsbevidste løsninger til konkurrencedygtige priser. Tøv ikke med at kontakte os på 70 27 13 33 eller på info@dgel.dk, hvis vi også skal hjælpe dig med din nye installation.

Autoriseret elektriker Glostrup: Få hjælp til dine el installationer

Vores vision er at være vores kunders foretrukne elektriker med fokus på grønne løsninger i Glostrup og Storkøbenhavn. Når du får besøg af en grøn elektriker, får du besøg af en lokal og autoriseret elektriker, hvor effektiviteten altid er i fokus, og hvor elektrikeren løser din opgave med et smil. Vores vigtigste opgave er at finde en løsning, der opfylder dine ønsker og behov mest muligt.

Vores pålidelige og professionelle elektrikere i Glostrup installerer, servicerer og monterer alle serviceopgaver til en skarp pris, og vores installationer har fokus på kvalitet, holdbarhed og fremtidssikring – uden skjulte gebyrer.

Udover alt traditionelt el arbejde har vi også kompetencerne indenfor følgende løsninger som autoriseret elektriker i Glostrup og omegn:

·        Solceller
·      
 Ladestandere til elbiler
·      
  Belysning
·      
  Bevægelsessenorer
·      
  Dørtelefon og elektronisk adgangskontrol
·      
  Netværksinstallation
·      
  Exhausto emhætter 

Hos De Grønne Elektrikere i Glostrup er vi prisbevidste og vi har ingen skjulte priser. Vi vægter højt at din elinstallation skal være nem og overskuelig for dig, og derfor lægger vi stor vægt på, at du ved hvad du betaler for. Du kan læse mere om vores priser lige her!

Få hjælp af en autoriseret el installatør

Hos De Grønne Elektrikere er vi med dig fra start til slut. Vi er en håndværker virksomhed, som ikke på kompromis med kvaliteten, den god service og kompetent rådgivning, og vi finder altid en el løsning, der passer til dine behov og ønsker til en skarp pris. Vores elektrikere og elinstallatører går altid professionelt til sagen som din samarbejdspartner og de går ikke før strømmen fungerer, og du er tilfreds. Vi vil gerne være den helt rigtige håndværker til din installation!

Hos De Grønne Elektrikere i Glostrup gør vi os umage i at fremtidssikre alt vores elarbejde, så du kan have glæde af vores ydelser i mange år. For at fremtidssikre vores elektriske installationer bruger vi materialer og produkter af høj kvalitet. Dette gør vi bl.a. for at det i højere grad er muligt at genanvende og reparation fremfor kassering. Ved hjælp af vores samarbejdspartnere og leverandører tilstræber vi at købe så grønt som muligt til din strøm installation, og de valgte materialer er primært danske og europæisk produceret.

Vi står altid klar til at give dig rådgivning og pålidelig vejledning ift. din installation og opgave. Vi er elektrikere, som ikke går før opgaven er løst og du er tilfreds! Så kontakt os på 70 27 13 33 eller via vores kontaktformular på vores hjemmeside for et uforpligtende tilbud.

Vi er en autoriseret elektriker i 2600 Glostrup

Vores logo er grønt, og med dette følger et ansvar. De Grønne Elektrikere er din lokale elektriker i Glostrup med det grønne fokus. Vi arbejder målrettet på at finde nye grønne tiltag og energioptimerende løsninger, og vi stræber efter den grønne omstilling, da de grønne tiltag er nødvendige for fremtiden. Vi mener, at man som virksomhed har et socialt ansvar til at bidrage positivt til miljøet samt mindske sit klimaaftryk.

Vi arbejder løbende på at blive mere ansvarlige som virksomhed, og vi vil gerne give vores kunder muligheden for at vælge en klimabevidst og autoriseret elektriker i Glostrup. Derfor har vi specialiseret os i løsninger, der understøtter den grønne omstilling, både til glæde for vores kunder og for miljøet.

Som akut elektriker udfører vi kvalitetssikrede installationer og vi har fokus på fremtidssikring, da vi gerne vil give dig løsninger, som du kan få glæde af i mange år. Vi vil gerne bidrage med grønne tiltag i erhvervslivet, og derfor leder vi hele tiden efter nye tiltag samt nye og spændende klimavenlige løsninger.

Vi har mere end 30 års erfaring som el installatører og vi vil gerne stille vores ekspertise og erfaring til rådighed, så du er sikret en strøm installation, der bedst opfylder dine behov og ønsker. Vores elektrikerfirma tager både store og små opgaver. Hos De Grønne Elektrikere er vi med dig hele vejen.

De Grønne Elektrikere udfører alle elektrikeropgaver og grønne løsninger, og vi vil med glæde også finde en el løsning til dig. Vi servicerer i København og hele Storkøbenhavn, så kontakt os i dag på telefon 70 27 13 33 eller via vores kontaktformular på vores hjemmeside, og få et uforpligtende tilbud på grønne installationer i Glostrup og omegn.