Elektriker Nørrebro

Hos De Grønne Elektrikere vil vi gerne være din foretrukne elektriker og samarbejdspartner på Nørrebro. Vi er autoriserede elektrikere og specialister i el løsninger, der understøtter den grønne omstilling.

Vi har mange års erfaring i elektrikerfaget, og vi udfører alt inden for el arbejde. Vi er grønne, prisbevidste og autoriserede – også tilbyder vi en bred vifte af el service og ydelser.

I vores hverdag har vi et stort fokus på klima og miljø. Idéen med et grønt og miljøvenligt elektrikerfirma opstod i forbindelse med den meget aktuelle klima- og miljøproblematik.

Vi vil gerne tilbyde vores kunder det optimale valg af en grøn og autoriseret elektriker Nørrebro, og vi arbejder hver dag på at blive mere ansvarlige og på at blive grønnere. Vi bevarer det grønne fokus i vores el service, og vi tilbyder rådgivning om grønne alternativer, energireducerende og holdbare løsninger.

Vores el installatører følger dig hele vejen til dørs med akutte problemer, og vi står altid klar til at svare på dine spørgsmål til din elinstallation. Så tøv ikke med at tage kontakt til os for en snak og et uforpligtende tilbud fra en dygtig elektriker Nørrebro.


Din lokale elektriker på Nørrebro

Søger du en autoriseret elektriker og el installatør, der har et grønt fokus og er specialist i grønne løsninger til konkurrencedygtige priser? Hos De Grønne Elektrikere har vi mange års erfaring i branchen og stor ekspertise inden for alt el arbejde.

Vi har fokus på klimasmarte løsninger, og hos os er du altid garanteret en erfaren og professionel elektriker til din el opgave hurtigt. Vi er medlem af  Tekniq, og vores medlemskab er for dig som kunde din ekstra sikkerhed og garanti for en autoriseret elinstallatør, hvor arbejdet gøres ordentligt og altid efter de gældende regler.

Vi er dit lokale elektrikerfirma i nærområdet. Fra vores lokation i Rødovre kører vores dygtige og erfarne elektrikere hverdag ud og servicerer i  Rødovre, Nørrebro, Østerbro, AmagerVanløseKøbenhavn KHvidovreHerlevValby og andre bydele der betegnes som Storkøbenhavn.

Vores montører er De Grønne Elektrikers ansigt udadtil, og derfor stiller vi høje krav og stor tillid til vores elektrikere. Vores montører er engagerede og erfarne, og sørger altid for at udfører et professionelt stykke arbejde.

Vi leverer kvalitetsbevidste løsninger med et højt serviceniveau, og vores elektrikere står altid klar til at rådgive og vejlede dig i forbindelse med din installation. Vi går meget op i at vores montører er omgængelige og omstillingsparate samt løsningsorienteret, da vores vigtigste opgave er at finde den løsninger der er mest optimal for dine ønsker og behov.

Vi ved godt at ingen el installationer er 100% ens, og derfor skræddersyer vi altid en løsning ud fra hvad der er muligt på baggrund af dine ønsker og behov. Vi er en erfaren elektriker i øjenhøjde, og vi er med dig hele vejen fra start til slut, så kontakt os endelig for en snak og et uforpligtende tilbud.

Høj service og kvalitetsbevidste til skarpe elektriker priser

Vi servicerer, monterer og installerer alt indenfor el arbejde af høj kvalitet. Vi servicerer både private, boligforeninger og virksomheder.

Vi følger med i udviklingen og holder hele tiden øje, så vi kan tilbyde alle kunder de bedste løsninger. Vi har det grønne fokus, og vi rådgiver gerne i grønne løsninger.

I kraft af det grønne fokus har vi specialiseret os i løsninger, der understøtter den grønne omstilling. Vores elinstallationer har fokus på kvalitet, holdbarhed og fremtidssikring.

Udover al traditionelt el arbejde tilbyder vi også følgende løsninger:


Hos De Grønne Elektrikere er vi prisbevidste, og vi har ingen skjulte  elektriker priser. Vi ønsker at leverer løsninger af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris, hvor alle kan være med.

Autoriseret elinstallatør med fokus på dine behov

Hos De Grønne Elektrikere er vi med dig fra start til slut, da vi lægger vægt på kvalitet, god service og rådgivning. Vi skræddersyer en løsning der passer 100% til dine behov og løsninger til en skarp pris.

Til alle vores installationer bruger vi materialer og produkter af høj kvalitet. Dette gør vi bl.a. for at fremtidssikre din installation, så det i højere grad er muligt at reparerer og genanvende fremfor at kassere.

Materialerne som vi bruger til din installation, der er købt gennem vores leverandører, er primært dansk og europæisk produceret, og vi tilstræber os at købe så grønt som muligt.

Elektrikerfirma med grønt fokus nær Nørrebro

Vores logo er grønt og med dette følger et ansvar. Som virksomhed mener vi, at man har et socialt ansvar, og man skal bidrage positivt til miljøet samt mindske sit klimaaftryk.

Ansvarlighed og det grønne fokus fylder meget hos os, og vi arbejder hele tiden på at blive bedre. I vores hverdag har vi fokus på  verdensmålene, og hvordan vi som virksomhed kan arbejde med disse imod at blive bedre.

Vi arbejder med affaldshåndtering, og hvordan man i højere grad kan genanvende fremfor udsmidning. Vi har fokus på løsninger, der understøtter den grønne omstilling, og vi vil gerne give vores kunder muligheden for at vælge en lokal, grøn og billig elektriker. 

Vi kigger hele tiden efter nye måder hvorpå vi kan blive bedre, og blive endnu grønnere. Hvis du også vil være grønnere, så kontakt De Grønne Elektrikere for et uforpligtende tilbud om grønne installationer nær Nørrebro.