Elektriker Valby

De Grønne Elektrikere er din autoriseret elektriker Valby og i hele Storkøbenhavn. Vi er prisbevidste og autoriserede, også arbejder i høj grad med det grønne fokus.

Vi er specialister i el installationer, der støtter den grønne omstilling, og arbejder hver dag med klimasmarte og energieffektive løsninger. Vi har base i  Rødovre, og herfra kører vi ud og servicerer kunder i ValbyHerlevHvidovreNørrebroVanløse og i hele  Storkøbenhavn.

Ansvarlighed fylder meget i vores hverdag, og vi arbejder hele tiden på at blive bedre og mere ansvarlig som dygtige elektrikere. Vi er medlem af  Tekniq, også arbejder vi med grøn omstilling og  Verdensmålene.

Vi vil gerne være din foretrukne el installatør og elektriker i Valby med fokus på grøn el service, leverer kvalitetsarbejde og fornuftige priser. Der er ingen el opgave, der er for lille eller stor. Alle opgaver bliver håndteret professionelt. Kontakt en erfaren elektriker fra De Grønne Elektrikere på telefonnummer 70 27 13 33 eller via vores kontaktformular.

Din lokale elektriker nær Valby

De Grønne Elektrikere er dit miljøbevidste elektrikerfirma i nærheden af Valby, og vi har mange års erfaring i branchen samt udfører alt inden for el installation. Vi installerer, monterer og servicerer, og der er ingen el-opgaver, der er for store eller for små.

Vi er en autoriseret elinstallatør, som sammensætter den bedste løsning, der matcher dine behov og ønsker. De Grønne Elektrikere står altid klar til at give vores privat- eller erhvervskunder rådgivning og vejledning ift. el arbejdet.

Vores dygtige og erfarne elektrikere er kvalitetsbevidste med et højt serviceniveau, og de er altid klar til at tilbyde dig akut hjælp og rådgivning. Vores montører er omstillingsparate og yder altid deres bedste for at sikre dig dig det mest optimale resultat.

Vi bestræber os på at lave et professionelt stykke håndværk for vores kunder, uanset om der er tale om udskiftning, opsætning, vedligeholdelse eller montering. Vi er en elektriker Valby, som møder vores kunder i øjenhøjde med et smil og godt humør, og vi er altid klar til at hjælpe dig med akutte el problemer.

Hvis du har spørgsmål til materialer, el installationen, udskiftning af gamle el tavler, el eftersyn, et akut el problem, elfremtidssikring eller noget helt sjette, står vi klar til at rådgive dig. Din tryghed er vigtig for os, og derfor sørger vi altid for at kvalitetssikre vores elektriske installationer og reparationer.

Vi går ikke før det hele fungerer og du er tilfreds! Så tøv ikke med at kontakte os på telefon eller e mail for et uforpligtende el tjek.

El installatør med mange års erfaring

Hos De Grønne Elektrikere er vi en autoriseret el-installatør, der udfører alle former for el arbejde, og vi servicerer både private, boligselskaber og virksomheder. Vi arbejder med et grønt fokus, og er derfor også specialister i grønne løsninger.

Vi tilbyder både vedvarende og miljøvenlige energiløsninger samt alt indenfor traditionel el arbejde, og alle vores installationer har fokus på høj kvalitet, holdbarhed og fremtidssikring.

Vi udfører bl.a. følgende løsninger som elektrikerfirma nær Valby:


Hos De Grønne Elektrikere har vi et ønske om gennemsigtige priser med ingen skjulte gebyrer, så du som kunde ved, hvad du betaler for. Vi garanterer høj service til skarpe og konkurrencedygtige priser, og alt som du skal vide kan du finde på vores prisliste  her.

Autoriseret el installatør med det grønne fokus

Vores logo er grønt, og med dette følger et ansvar. Hos De Grønne Elektrikere har vi stor fokus på miljøet, og vores miljømæssige aftryk.

Hver dag arbejder vi på at blive bedre, og vi arbejder at målrette efter at finde nye grønne tiltag samt nye og spændende klimavenlige løsning. Vi vil gerne give vores kunder muligheden for at vælge et lokalt elektrikerfirma med fokus på grønne løsninger nær Valby.

Vi går op i at tilbyde energirigtige ydelser, både til glæde for vores kunder men også miljøet. Vi bestræber os efter at købe så grønt som muligt. Derfor er de materialer vi køber hos vores leverandører som vi bruger til din installation, primært dansk og europæisk produceret.

På vores kontor arbejder vi også hele tiden på at blive grønnere. Vi arbejder bl.a. med optimering af kørsel og affaldssortering. Derudover arbejder vi også med Verdensmålene, og hvordan vi som virksomhed kan blive mere socialt ansvarlige dag for dag.

Vi vil gerne give dig løsninger, som du kan få glæde af langt ud i fremtiden. Kontakt os i dag, hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på grønne elinstallationer i Valby.