Elektriker Brøndby

De Grønne Elektrikere er din autoriseret elinstallatør med det grønne fokus i Brøndby. Vi vil gerne være din foretrukne elektriker i Brøndby, og vi har specialiseret os i løsninger, der understøtter den grønne omstilling. Vores mange dygtige elektrikere udfører kvalitetsbevidst el service, og vi har mange års erfaring med el installationer, og vi udfører alt indenfor el arbejde. Vi tilbyder en bred vifte af ydelser heriblandt solceller, ladestander til din elbil, belysning og meget andet traditionelt el arbejde.

De Grønne Elektrikere er grønne, prisbevidste og autoriserede! Vi arbejder med et grønt fokus, og vi vil gerne tilbyde vores kunder valget om en grøn elektriker i Brøndby. Vi arbejder hele tiden på at blive mere ansvarlig og på at blive grønnere. Som autoriseret elinstallatør virksomhed rådgiver vi gerne om energioptimering og grønnere alternativer. Ingen installationer er 100% ens, så derfor skræddersyer vi altid en løsning, der passer til dine behov og ønsker. Så tøv ikke med at kontakte os for en uforpligtende snak på 70 27 13 33.

Erfaren elektriker Brøndby

Vi servicerer, monterer og installerer alt inden for elinstallationer, og vi har mange års erfaring indenfor vores fag som el installatør. Som elektriker i Brøndby værdsætter vi et godt stykke arbejde, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten og den gode service. Vi er medlem af Tekniq Garanti, og vores medlemskab er vores kunders ekstra sikkerhed og garanti for en autoriseret elinstallatør, hvor arbejdet gøres ordentligt og altid efter de gældende regler.

Firmaet har adresse i Rødovre, og vores dygtige og erfarne elektrikere kører hver dag ud og servicerer vores kunder i Brøndby og omegn. De Grønne Elektrikere installerer og servicerer el opgaver i bl.a. Rødovre, København, Vanløse, Herlev, Hvidovre, Valby, Nørrebro, Glostrup, Amager og andre bydele der betegnes som Storkøbenhavn.

De Grønne Elektrikere servicerer både privatpersoner, boligselskaber, institutioner og virksomheder. Hos os er vores kunder altid garanteret en erfaren og professionel elektriker til en skarp pris uden skjulte gebyrer. Som autoriseret elinstallatør udfører vi både små og store opgaver, og vi leverer kvalitetsbevidste løsninger med et højt serviceniveau. Vi står altid klar med grundig rådgivning og professionel vejledning, og vi er med dig hele vejen i processen. Vi er elektrikerne i øjenhøjde, så har du brug for hjælp til dine elinstallationer, så kontakt os endelig for en uforpligtende snak over telefonen og et uforpligtende tilbud.

Få hjælp af en autoriseret el installatør i dag

Hos os vægter vi højt, at din elinstallation skal være nem og overskuelig, og vi står derfor altid klar til at svare på dine spørgsmål. Vi sammensætter en løsning baseret på dine behov og ønsker, og vi har øje for kvalitet og fremtidssikring gennem hele projektet. Vores vision er at være den foretrukne elektriker i Brøndby med fokus på grønne løsninger. Alle elektrikere er kvalitetsbevidste, professionelle og meget erfarne indenfor deres erhverv. De er dygtige elektrikere med et højt serviceniveau, og de er med til at sikre dig sikkerhed og grundig rådgivning fra start til slut.

Når du får besøg af en grøn elektriker i Brøndby, får du besøg af en lokal og autoriseret elektriker, der er omgængelig og omstillingsparat, og leverer en kvalitetsbevidst løsning samt altid yder sit bedste for at sikre dig det bedste resultat. Vi skræddersyer altid en løsning ud fra, hvad der er muligt på baggrund af dine ønsker og behov. Om du skal have hjælp til elinstallationer, reparation, renovering eller blot at finde det rigtige stikkontakt, så står De Grønne Elektrikere klar!

Kontakt os på vagt telefon 70 27 13 33 eller på info@dgel.dk for et uforpligtende tilbud og en snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Vi fikser dine elinstallationer

Vi servicerer, monterer og installerer alt indenfor el arbejde af høj kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Vi følger med i udviklingen, så vi kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger. I kraft af vores grønne fokus som elektrikere i Brøndby har vi specialiseret os i løsninger, der understøtter den grønne omstilling. Vores elinstallationer, el teknik og el eftersyn har fokus på kvalitet, holdbarhed og fremtidssikring.

Udover al traditionelt el service tilbyder vi som din Brøndby elektriker også følgende løsninger indenfor forskellige områder:

·         Solceller

·         Ladestandere til elbiler

·         Belysning

·         Bevægelsessenorer

·         Dørtelefon og elektronisk adgangskontrol

·         Netværksinstallation

·         Exhausto emhætter 

Vores indkøbte materialer er primært danske og europæisk produceret, og vi tilstræber os at købe så grønt som muligt. Vi vægter højt at en installation i højere grad er mulig at reparere og genanvende fremfor at kassere, og derfor er vores tilbud gennemtænkt ud fra de bedste produkter og materialer, så du kan få glæde af din installation og vores ydelser i mange år.

Som din Brøndby elektriker er vi prisbevidste, og hos os ved du, hvad du betaler for. Vi lægger stor vægt på gennemsigtighed og ingen skjulte priser. Du kan læse meget mere om vores priser på vores prisliste lige her!

Elinstallatør – god service med et smil

Vores fornemmeste opgave at forstå kundens behov samt skabe tryghed og tilfredshed med den valgte løsning. Vi møder vores kunder i øjenhøjde med et smil og godt humør. Vi udfører kvalitetsbevidste elektriske installationer til en konkurrencedygtig pris, og vores ønske er at være din foretrukne grønne elektriker. Vi har mange års erfaring som elektriker i Brøndby, og vi har specialiseret os i grønne løsninger. Vi kigger hele tiden efter nye måder hvorpå vi kan blive bedre, mere ansvarlige og endnu grønnere. Vi har fokus på løsninger, der understøtter den grønne omstilling, og vi vil gerne give vores kunder muligheden for at vælge en lokal grøn elektriker.

Hvis du også vil være grønnere eller har brug for hjælp til din installation i Brøndby, så kontakt De Grønne Elektrikere for et uforpligtende tilbud på 70 27 13 33 eller på info@dgel.dk.