Belysning

Driller lamperne eller har du et ønske om en helt særlig lyssætning? Så lad De Grønne Elektrikere hjælpe dig.

Vi har erfaring indenfor installationer af al slags belysning, både spots i butikker, opsætning af energieffektive lyssensorer og opsætning af lamper i opgange og privat.

Energieffektive løsninger

Hos De Grønne Elektrikere har vi stor erfaring indenfor montering af LED-belysning og har et skarpt fokus på at sammensætte energieffektive løsninger, som er bæredygtige – både for miljøet og din pengepung.

Vi kommer gerne forbi din virksomhed eller boligforening, hvis I ønsker at høre mere om hvilke fordele der er ved at skifte til bæredygtig belysning – helt uforpligtende.

Her kan vi foretage en lysmåling og skabe overblik over antallet af lyskilder. På den måde vil det være muligt at opdage den mulige besparelse der er ved en eventuel investering i LED-belysning. Vi monterer også gerne en prøve, så I kan skabe jer en klar opfattelse af, om forventninger og resultater stemmer overens.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Hvis du har spørgsmål eller vi skal finde en god løsning til dig, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar med rådgivning og følger dig hele vejen til døren. 

Send os en e-mail