Elektrikerne med det grønne fokus

Specialister i løsninger, der understøtter den grønne omstilling!

De Grønne Elektrikere har mange års erfaring med el-installationer og udfører alt indenfor elarbejde. Vi er en autoriseret elinstallatør med det grønne fokus og specialister i grønne løsninger. Vi er placeret i Rødovre, og vi kører ud i alle bydele, der betegnes som Storkøbenhavn. 

Idémanden bag De Grønne Elektrikere var Henrik Holmgren, der den 1. juni 2017 solgte De Grønne Elektrikere til Jesper Olsen, der i forvejen ejer Aps John Olsen Elinstallationer. 

Idéen med et bæredygtigt, miljøvenligt elektrikerfirma opstod i forbindelse med den meget aktuelle klima- og miljøproblematik. Vi ønsker et grønt fokus, hvor den grønne omstilling og verdensmålene er en del af hverdagen.

Vores produkter vi bruger til din installation er primært dansk og europæisk produceret, og vores hovedleverandører respekterer og følger bl.a. Verdensmålene. 

Har du spørgsmål til De Grønne Elektrikere, eller til hvordan vi kan skræddersy en løsning, der passer 100 % til dine behov og ønsker f.eks. inden for solcelleanlæg, en ladestander til din elbil eller andet miljøvenligt elektrikerarbejde i Storkøbenhavn, så kontakt os for et uforpligtende tilbud her, eller ring til vores kundeservice på

Send os en e-mail

    Følg os på de sociale medier