Elektrikerne der kører i elbiler i København

De Grønne Elektrikere er elinstallatøren, som sparer på CO2 udledningen i København ved at køre i elbil ud til kunderne.

Idémanden bag De Grønne Elektrikere er Henrik Holmgren, som den 1. juni 2017 solgte De Grønne Elektrikere til Jesper Olsen, der i forvejen har elinstallationsvirksomheden ApS John Olsen El-installationer.

De Grønne Elektrikere startede med at cykle rundt i København på deres specialudviklede cykler, og havde både værktøj, stiger og de mest nødvendige materialer med. I dag er cyklerne erstattet med elbiler og alle materialer som købes ind til opgaverne kvalitetssikres, således at der kun bliver brugt materialer som er bæredygtigt produceret – De Grønne Elektrikere er nemlig miljøvenlige hele vejen igennem!

Idéen med et bæredygtigt, miljøvenligt elektrikerfirma opstod i forbindelse med den meget aktuelle klima- og miljøproblematik.

Har du spørgsmål til De Grønne Elektrikere, eller til hvordan vi kan skræddersy en løsning, der passer 100 % til dine behov og ønsker f.eks. inden for solceller, solcelleanlæg eller miljøvenligt elektrikerarbejde i København, så kontakt os for et uforpligtende tilbud her, eller ring til vores kundeservice på 70 27 13 33.

Send os en e-mail

    Følg os på de sociale medier