Elektriker Vesterbro

De Grønne Elektrikere er din lokale og autoriseret elektriker nær Vesterbro. Vi er elektrikerne med det grønne fokus, der har specialiseret sig i grønnere og energieffektive løsninger.

Vi leverer el installationer og alt indenfor el service af høj kvalitet med en lang holdbarhed, med fokus på god service fra start til slut. Hos De Grønne Elektrikere servicerer, monterer og leverer vi el løsninger til private, boligselskaber og virksomheder på hele Vesterbro, både til små og større el opgaver.

Som din lokale elektriker på Vesterbro, sørger vi for, at du får den bedste løsning til dit behov. Vi er med dig fra start til slut, med kyndig rådgivning og vejledning. Kontakt os i dag for at høre mere og et uforpligtende tilbud på 70 27 13 33 eller på info@dgel.dk.

Din autoriseret elektriker nær Vesterbro 

De Grønne Elektrikere er grønne, prisbevidste og autoriserede. Vi har mange års erfaring som autoriseret elektriker og elinstallatør, og vi tilbyder et bredt spænd af løsninger til alt indenfor el arbejde, til skarpe priser. Vi har specialiseret os i grønne løsninger, og tilbyder professionelle elinstallationer af høj kvalitet.

Vores erfarne elektrikere er altid klar til at assistere dig med alt fra små elektriske reparationer til større installationer. Vi udfører el tjek, og giver dig gerne en uforpligtende snak om, hvordan vi kan forbedre din boligs eller erhvervs elektriske installationer.

Vi har lokation i Rødovre, og vores erfarne og kompetente elektrikere kører hverdag ud og servicerer i hele København og Storkøbenhavn.

Hos De Grønne Elektrikere er vi medlem af Tekniq. Det betyder, at du som kunde altid er sikret en professionel og autoriseret elinstallatør, hvor alle opgaver udføres korrekt og med kvalitetsarbejde. Vores erfaren elektriker team er altid opdateret på de seneste standarder og krav indenfor elinstallation, så du kan være tryg ved at vælge os som din autoriseret elektriker.

Energieffektive løsninger 

Hos De Grønne Elektrikere udfører vi alt indenfor el-løsninger og installationer. Vi har specialiseret os i grønne og energieffektive løsninger, der både er gode for miljøet og din pengepung! Vores elektrikere servicerer, monterer og leverer alt indenfor elinstallationer, og vi servicerer både private, boligselskaber og virksomheder. 

Vi tilbyder udover alt traditionel el-arbejde også følgende løsninger: 

På jagt efter en billig elektriker? Hos De Grønne Elektrikere har vi ingen skjulte priser eller gebyrer. Vi er prisbevidste og med konkurrencedygtige priser, så du ved, hvad du betaler for. Vores team af lokale elektrikere på Vesterbro er eksperter i både vedligeholdelse og opsætning af elinstallationer, og vi skræddersyer vores tilbud for at opnå den bedst mulige løsning til den bedste pris. Læs mere og se vores priser på vores prisliste lige her. Du er også altid velkommen til at give os et kald på 70 27 13 33 eller sende os en mail på info@dgel.dk for at høre nærmere.

Elektrikeren med dine ønsker og behov i fokus

Hos De Grønne Elektrikere ser vi det som vores fornemmeste opgave, at finde og skræddersy en løsning, der passer netop til dine ønsker og behov. Vi har mange års erfaring, og vi tilbyder en bred vifte af el løsninger med et grønt fokus. Vi vil gerne være din foretrukne elektriker i nærheden, og servicerer, leverer og monterer dine elinstallationer, så du har glæde af disse i mange år.

Vores elektriker firma har et team af meget erfarne, professionelle og serviceminded elektrikere. Når du får en elektriker fra De Grønne Elektrikere på besøg til din elinstallation, får du besøg af en kvalitetsbevidst elektriker med mange års erfaring. Vores elektrikere er meget omgængelige og omstillingsparate, og er altid klar til at svare på eventuelle spørgsmål, samt give rådgivning og vejledning i forbindelse med din elinstallation.

Ansvarlig elinstallation nær Vesterbro

De Grønne Elektrikere er ikke kun autoriserede el-installatører, men vi arbejder også med et grønt fokus. Vi har specialiseret os i grønne løsninger, så vi kan tilbyde vores kunder mere miljøvenlige elinstallationer, heriblandt ladestandere til elbiler og solcelleanlæg. Vi stræber efter at indkøbe så grønt som muligt, og vores indkøbte materialer er derfor også primært dansk og europæisk produceret. Vi fremtidssikrer vores installationer, og vi bruger materialer og produkter af høj kvalitet, for at det netop er lettere at reparere og genanvende fremfor at kassere.

Skulle du stå med et akut problem og har brug for en akut elektriker på Vesterbro, er vi også klar til at hjælpe dig. Vores team af erfarne og autoriserede elektrikere står altid klar til at løse dine el-problemer hurtigt og effektivt.

Der er altid steder, hvor man kan blive bedre og grønnere, og vi arbejder hver dag på at blive bedre og finde nye løsninger og tiltag, hvor vi kan bidrage mere til den grønne omstilling.

Vi vil gerne være dit førstevalg, når du søger en grøn og ansvarlig elektriker i Vesterbro-området. Hvis du er interesseret i energieffektive løsninger, er du velkommen til at kontakte os for at høre mere og få et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på 70 27 13 33 eller sende en e-mail til info@dgel.dk.