Mål nr. 7. Bæredygtig energi

Hos De Grønne Elektrikere rådgiver, installerer og servicerer vi alle former for elinstallationer. Vi har fokus på, at vores løsninger og installationer understøtter den grønne omstilling, reducerer energiforbruget og mindsker Co2 aftrykket.

Vi vil gerne bidrage til, at energieffektiviteten øges ved at installere pålidelige og moderne løsninger til en overkommelig pris. Vi ser mod installationer og services der omhandler vedvarende enerig, og ser vigtigheden i dette. Vi rådgiver i at vælge de mere energirigtige løsninger og har altid fokus på, hvordan vi kan gøre vores installationer mere energirigtige.

På vores kontor yder vi også en indsats. Vi har varmeregulering på kontorerne, og vi er lige nu i gang med, at undersøge mulighederne for snart at installere solceller på bygningens tag, som kan bidrage til, at vi udnytter solen som en vedvarende energikilde. Ved at vi har vores egne energiformer kan vi styre og minimere forbruget af energi, der bruges på vores kontor.  På vores lokation har vi installeret en ladestander til elbiler, der er til brug af kontoret, medarbejdere og kunder. Vi har et ønske om at få flere elbiler og varevogne, som kører på el.

Hos De Grønne Elektrikere har vi fokus på reparation eller opgradering af brugte produkter fremfor udskiftning. Vi tror på at ved rette opsætning af et produkt i høj kvalitet gør man det nemmere, at reparere og forlænge produktets levetid fremfor at få noget nyt.

Vi kigger hele tiden efter nye måder, hvorpå vi kan blive endnu grønnere i dag end vi var i går.