Elektriker Rødovre

De Grønne Elektrikere er din lokale elektriker i Rødovre med det grønne fokus. Vi er grønne, prisbevidste og autoriserede elektrikere, som sætter en ære i høj service og kvalitetsarbejde.

De Grønne Elektrikere er specialister el arbejde, der understøtter den grønne omstilling. Vi bevarer altid det grønne fokus i alle former for el service.

Idéen med en miljøvenlig og autoriseret el-installatør opstod i forbindelse med den aktuelle klima- og miljøproblematik. Vi ønsker et grønt fokus på bæredygtige el-installationer, hvor dialog og refleksion omkring grøn omstilling er en del af hverdagen.

Netop  bæredygtighed og  verdensmålene er en del af vores DNA, og vi stræber hele tiden efter energirigtige ydelser og løsninger, der passer til netop dine behov. Vi står altid klar med god service, professionel hjælp, kompetent rådgivning og vejledning om elinstallation.

Vi er et firma beliggende i Rødovre, som følger dig helt til døren med den bedste løsning, så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende tilbud. Du finder vores kontaktoplysninger  her.

BESTIN ØN ELEKTRIKE

Din lokale elektriker i Rødovre og hele Storkøbenhavn

De Grønne Elektrikere udfører alle opgaver inden for el teknik og el tjek. Vi har mange års erfaring med el-installationer, installation af solceller, lade standere til el-biler og meget mere.

Vi er autoriserede el-installatører og udfører altid kvalitetssikret arbejde. De Grønne Elektrikere er medlem af   Tekniq, så du er sikret at arbejdet gøres ordentligt.

Vores lokation ligger i Rødovre, og herfra kører vi ud og servicerer i Rødovre,  HvidovreHerlev København K, Vesterbro,  Nørrebro Vanløse Valby, Sydhavn og resten af Storkøbenhavn.

Vores montører er De Grønne Elektrikeres ansigt udadtil, og derfor stiller vi høje krav og har stor tillid til vores medarbejdere. Medarbejderne er erfarne og kvalitetsbevidste med et højt serviceniveau, og er altid omstillingsparate.

Vi går meget op i at vores montører er omgængelige, og altid står klar til at rådgive dig, hvis du skulle have spørgsmål i forbindelse med din el-installation, din renovering eller andre opgaver.

Vores vigtigste opgave er at finde en løsning, der er mest optimalt for dig og dine behov som overhovedet muligt. Vi skræddersyer en løsning, der passer til dine behov indenfor  miljøvenlige elinstallationer i Rødovre og omegn.

Vi er en elektriker i Rødovre, som ikke går før opgaven er løst, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 27 13 33 eller email  info@dgel.dk for et uforpligtende tilbud.

Autoriseret el-installatør i Rødovre med de mange kompetenceområder

Hos De Grønne Elektrikere i Rødovre har vi stor erfaring med service, levering og montering indenfor alle slags elinstallationer. Vi servicerer både private, boligselskaber og virksomheder.

Vi er  specialister i grønne el løsninger, der sikrer grøn og vedvarende energi. Grøn energi er nemlig en god investering, som både din pengepung og klimaet vil takke dig for senere.

Vores elinstallationer er af høj kvalitet med en lang holdbarhed, og udover det traditionelle el-arbejde, servicerer og monterer vi blandt andet også:

De Grønne Elektrikere er prisbevidste, og med et ønske om gennemsigtige priser, ved du som kunde lige præcis, hvad du betaler for. Alt, hvad du har brug for at vide, står beskrevet på vores prisside  her.

Du er velkommen til at få et uforpligtende tilbud, så kommer vi ud og installere for dig. Alle vores montører er utrolig dygtige, og er med til at sikre dig en stor sikkerhed og grundig rådgivning – hele vejen igennem din installation.

En elektriker eller installatør fra De Grønne Elektrikere ved godt, at ingen installationer er 100 % ens, og derfor skræddersyer vi altid en løsning, der passer til dine behov.

Til din installation bruger vi materialer og produkter af høj kvalitet, så det er muligt at reparere og genanvende fremfor at kassere. Dette fremtidssikrer i højere grad din installation.

De el-materialer, vi køber hos vores leverandører, er primært dansk og europæisk produceret, og vi tilstræber at indkøbe produkter med mindst muligt miljømæssigt aftryk.

Elektrikeren i Rødovre med de grønne el-installationer

Vores logo er grønt, og med dette følger et ansvar. Hos De Grønne Elektrikere mener vi, at man som virksomhed har et socialt ansvar for at bidrage positivt til miljøet samt mindske sit klimaaftryk.

Vi har fokus på at bekæmpe klimaforandringer. Vi installerer løsninger, der understøtter den grønne omstilling heriblandt lade standere til elbiler og solcelleanlæg.

Som autoriseret elektriker og el-installatør arbejder vi løbende på, at finde nye bæredygtige tiltag samt nye og spændende klimavenlige løsninger. Kontakt os i dag, hvis du ønsker at få et uforpligtende tilbud på grønne og bæredygtige el-installationer i Rødovre.