Elektriker Hvidovre

Hos De Grønne Elektrikere i nærheden af Hvidovre er vi en autoriseret el installatør med det grønne fokus på bæredygtige el installationer. Vi ønsker et grønt fokus, og derfor lægger vi stor vægt på energioptimering og løsninger, der understøtter den grønne omstilling.

Vi er et elektrikerfirma, som er specialister i grønne løsninger som f.eks. lade standere, solcelleanlæg og andre energieffektive el opgaver til privat og erhverv. Fokus på klima og miljø fylder meget i vores hverdag, og hos De Grønne Elektrikere nær Hvidovre arbejder vi altid på at blive mere ansvarlige som virksomhed.

Vi arbejder med  bæredygtighed og  verdensmålene, og vi rådgiver om grønnere alternativer og energireducerede el installationer, der passer til dine behov og ønsker. Hos De Grønne Elektrikere følger vi dig hele vejen med rådgivning og vejledning til din næste el installation, så  kontakt os endelig for en snak og et uforpligtende tilbud.

Din lokale elektriker i Hvidovre

Hos De Grønne Elektrikere tilbyder en  bred vifte af ydelser, og vi servicerer, monterer og installerer alt indenfor elektriske installationer i hele København. Vi har mange års erfaring med at udføre et godt stykke arbejde for vores mange tilfredse erhvervs- og private kunder.

De Grønne Elektrikere er medlem af  Tekniq Garanti, hvilket er din dokumentation for, at du altid er sikret det bedste resultat med elektriske installationer af høj kvalitet. Vi ønsker at være din lokale elektriker i Hvidovre.

Fra vores adresse i  Rødovre kører vi ud og servicerer i Rødovre, Hvidovre,  HerlevValbyKøbenhavn K, Vesterbro,  Nørrebro, Østerbro, Amager og  Vanløse. Alle vores montører er topkvalificerede og engagerede med stor personlig erfaring, som er med til at sikre dig en stor sikkerhed og grundig rådgivning hele vejen igennem.

Vi gør altid vores absolut bedste for at give vores tilfredse kunder en hurtig service og den bedste oplevelse. Vi er smilende og imødekommende, og vi går aldrig på kompromis med den gode service.

Hos De Grønne Elektrikere bliver du altid mødt af en dygtig elektriker, som giver dig den optimale vejledning og rådgivning i forhold til din el-installation. Dette er vores vigtigste opgave som el firma, elektriker og el-installatør nær Hvidovre.

Om du måtte have spørgsmål til materialer, nye el-installationer, muligheder eller andet, så står vi altid klar til at skræddersy en løsning, der passer til dine behov og ønsker. Vi stiller gerne vores faglige viden og ekspertise til rådighed f.eks. indenfor lade standere til el-biler, solcelleanlæg, varmepumper og andre energieffektive boliginstallationer.

Kontakt os på telefon 70 27 13 33 og få et uforpligtende tilbud på din næste el-installation.

Autoriseret el-installatør med det grønne fokus

Vi er en el-installatør, som servicerer, monterer og installerer alle former for el til både private, boligforeninger og virksomheder. Som autoriseret elektriker i Hvidovre kan du altid regne med at både fejlsøgning, opsætning, reparation og montering udføres professionelt.

De Grønne Elektrikere har et grønt fokus, og vi støtter den bæredygtige udvikling i Hvidovre Kommune. Vi har  specialiseret os i grønne løsninger, så vi kan bidrage til den grønne tankegang og sikre grøn og vedvarende energi.

Vores installationer har fokus på kvalitet, holdbarhed og fremtidssikring. Installationerne omfatter alt fra traditionel el arbejde til montering af LED-belysning til installation og servicering af solcelleanlæg.

Ingen opgaver er for store eller for små, og vi udfører bl.a. følgende løsninger for el arbejde som el-installatør og elektriker i Hvidovre:

Hos De Grønne Elektrikere har vi ingen skjulte priser. Vi er prisbevidste, og lægger stor vægt på, at du som privat kunde eller erhvervskunde ved, hvad du betaler for.

Vores mål er at udfører installationer af højeste kvalitet til den bedste service og til fornuftige priser. På vores prisside lige her:  https://degroenneelektrikere.dk/priser står alt, hvad du har brug for at vide.

Hvis du ønsker at høre mere, så giv os et ring på telefon 70 27 13 33 og få et uforpligtende tilbud på opsætning af nyt el.

Elektrikeren med dine behov og ønsker i centrum

De Grønne Elektrikere og vores montører lægger stor vægt på kvalitet, god service og kompetent rådgivning – og dette går vi ikke på kompromis med. Vi skræddersyer altid en løsning til dig, som passer til dine behov og ønsker.

Hos De Grønne Elektrikere nær Hvidovre er vi med dig hele vejen og udfører installationer, der sikrer dig det største udbytte til konkurrencedygtige priser.

For at fremtidssikre dine installationer, bruger vi materialer og produkter af høj kvalitet, så det i højere grad er muligt, at reparerer og genanvende fremfor at kasserer. Vi tilstræber at købe produkter med mindst muligt miljømæssigt aftryk til de valgte el-løsninger, ligesom de materialer vi køber, primært er dansk og europæisk produceret.

Grønne el-installationer nær Hvidovre

De Grønne Elektrikere er din lokale elektriker i Hvidovre med en grøn profil. Vores logo er grønt, og med dette følger et ansvar som bæredygtig el-installatør.

Vi er bevidste om, at man som virksomhed har et socialt ansvar, og at man skal bidrage positivt til miljøet samt mindste sit klimaaftryk. Vi vil gerne tage ansvar, og vi arbejder hele tiden på at videreudvikle vores grønne profil.

De Grønne Elektrikere har fokus på at støtte den grønne omstilling i Hvidovre Kommune. Vi har specialiseret os i klimasmarte løsninger heriblandt lade standere og solcelleanlæg.

Vi vil gerne give vores kunder muligheden for at vælge en klimabevidst elektriker og installatør, og vi arbejder altid på, at finde nye bæredygtige tiltag. Så kontakt De Grønne Elektrikere nær Hvidovre – din lokale elektriker med det grønne fokus.