Hvem er de Grønne?

Forside / Hvem er de Grønne?

Elektrikerne der cykler rundt i København

Elektrikere cykler på grønne ladcykler ved søerne i København

De Grønne elektrikere på ladcykler i København

De Grønne Elektrikere er elinstallationsvirksomheden, der sparer på CO2 udledningen i København ved at cykle rundt til kunderne.

Udover den miljømæssige gevinst der er forbundet med at spare på CO2 udledningen er der også en økonomisk gevinst at hente for vores kunder, da kunderne slipper for udgifter til servicevogn, kørsel og parkeringsafgifter.

Hver eneste af De Grønne Elektrikeres cykler på gaden i København sparer ca. 1,8 ton CO2 pr. år.

Idémanden bag De Grønne Elektrikere er Henrik Holmgren, der i forvejen har elinstallationsvirksomheden LTECH A/S, hvor han har specialiseret sig inden for CTS- og automatikanlæg, solceller og solcelleanlæg samt andre energibesparende foranstaltninger.

De Grønne Elektrikere cykler rundt i København på deres specialudviklede cykler, og har både værktøj, stiger og de mest nødvendige materialer med. Alle materialer som købes ind til opgaverne kvalitetssikres, således at der kun bliver brugt materialer som er bæredygtigt produceret – De Grønne Elektrikere er nemlig miljøvenlige hele vejen igennem!

Idéen med et bæredygtigt miljøvenligt elektrikerfirma opstod i forbindelse med den meget aktuelle klima- og miljøproblematik, hvor der jo også bliver talt en del om at få bilerne ud af København. Det at cykle i København er, udover de klimamæssige aspekter, også både hurtigere og nemmere end at køre i bil. Tænk bare på hvor lang tid man bruger i sin bil på at holde i kø for derefter at skulle finde en ledig parkeringsplads.

Som en ekstra bonus, udover at holde klimaet i form, holder vores folk sig også i form, så alt i alt er der tale om en win-win situation – hele vejen rundt.

Har du spørgsmål til De Grønne Elektrikere, eller til hvordan vi kan skræddersy en løsning, der passer 100 % til dine behov og ønsker inden for solceller, solcelleanlæg eller miljøvenligt elektrikerarbejde i København, så kontakt os for et uforpligtende tilbud her, ring til vores kundeservice på 70 27 13 33.